Biztosításszakértő logó

§

Felhasználói feltételek

A jelen felhasználási feltételek, az Exactor Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. (1194 Budapest, Nádasdy utca 131., adószám: 13706641-2-43, MNB regisztrációs szám: 205030963929); a továbbiakban: Üzemeltető által üzemeltetett Biztositasszakerto.com a továbbiakban: weboldal; és az azzal összefüggő szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

A Felhasználói feltételek elválaszthatatlan részét képezi az adatkezelési tájékoztató, a szerzői jogi nyilatkozat, valamint a cookie policy.

A Felhasználó

Felhasználónak minősül a weboldal látogatója, valamint mindenki, aki a weboldal bármely szolgáltatását igénybe veszi.

Felhasználói beleegyezés

Abban az esetben, ha meglátogatta weboldalunkat, úgy tekintjük, hogy az alább felsorolt feltételeket tudomásul vette és elfogadta.

Felhasználó elfogadja, hogy weboldalon található termékleírások kizárólag a figyelemfelkeltés célját szolgálják, nem nyújtanak teljes körű tájékoztatást és ezen leírások nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek!

Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen jogi nyilatkozatot valamint a weboldalt részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa. Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalunk alján a „Felhasználói feltételek” hivatkozásra kattintva megtekintheti a mindenkori, érvényes felhasználói feltételeket.

A felhasználási feltételekben leírtak ismeretét természetesnek vesszük, elolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A dokumentumban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, email stb.) külön nem magyarázzuk, mivel ezeket a magyar internetes nyelv részeinek tekintjük, és természetesnek tartjuk az ilyen kifejezések jelentésének ismeretét, hiszen az internet használatához alapvetően szükséges fogalmakról van szó.

A weboldal üzemeltetője

Jelen weboldal üzemeltetője az Exactor Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft., amely a Generali Biztosító Zrt., valamint az Eub Zrt. függő biztosításközvetítője. Függő biztosításközvetítőként nem állunk kapcsolatban több biztosítóval, így azok ajánlatait sem tudjuk a látogatóknak bemutatni, valamint értékesíteni.

Függő biztosításközvetítőként a Generali Biztosító Zrt. alábbi termékkörökbe tartozó biztosításait közvetítjük:

  • Személybiztosítások;
  • Vagyonbiztosítások;
  • Gépjármű biztosítások;
  • Vállalkozói biztosítások;
  • Valamint biztosítások közé nem sorolható pénztári szolgáltatások, úgymint a Fundamenta-Lakáskassza, a Generali Egészségpénztár és a Generali Önkéntes Nyugdíjpénztár.

Az Eub Zrt. alábbi termékkörökbe tartozó biztosításait közvetítjük:

  • Utasbiztosítások
A Generali biztosító Zrt., mint közvetítő, valamint az Exactor Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft., mint a közvetítő alvállalkozója a CIB Bank Zrt. hitel és pénzügyi termékeit is közvetíti.

Online kalkulátorok és biztosítás kötési felületek

Online utasbiztosítás kalkulátor

Az online utasbiztosítás kalkulátor működtetője és tulajdonosa az Európai Utazási Biztosító Zrt. a továbbiakban: Eub Zrt. A weboldalon található szerződéskötő rendszerek működtetése során okozott kárért vagy felmerült sérelemdíj megfizetéséért az Eub Zrt. áll helyt. Az Eub Zrt. működésével kapcsolatos nyilatkozatokat, biztosítási feltételeket megtalálhatja a www.eub.hu weboldalon.

Online magán egészségbiztosítás kalkulátor

A Weboldal https://www.biztositasszakerto.com/biztositas-kalkulator/egeszsegbiztositas-kalkulator aloldalán található magán egészségbiztosítás kalkulátor segítséget nyújt a biztosítás iránt érdeklődőknek részletesebben megismerni a terméket, valamint lehetővé teszi a Generali Private Care egészségbiztosítás, a Generali Company Care vállalkozói egészségbiztosítás, valamint a Medihelp Nemzetközi egészségbiztosítás várható díjának kiszámítását. A kalkulátor csak tájékoztató jellegű információkat közöl, az nem tekinthető sem a felek között létrejövő szerződésnek, sem a biztosító(k) által elfogadott ajánlatnak. A biztosítás(ok) megkötése kizárólag személyesen, a biztosított jelenlétében történhet!

Időskori életbiztosítás online kalkulátor

A Weboldal https://www.biztositasszakerto.com/idoskori-eletbiztositas-online-kalkulator aloldalán található időskori életbiztosítás kalkulátor segítséget nyújt a biztosítás iránt érdeklődőknek részletesebben megismerni a terméket, valamint lehetővé teszi a Generali Nyugalom időskori életbiztosítás termék várható díjának kiszámítását. A kalkulátor csak tájékoztató jellegű információkat közöl, az nem tekinthető sem a felek között létrejövő szerződésnek, sem a biztosító által elfogadott ajánlatnak. A biztosítás megkötése kizárólag személyesen, a biztosított jelenlétében történhet!

Nyugdíjbiztosítás online kalkulátor

A Weboldal https://www.biztositasszakerto.com/biztositas-kalkulatorok/nyugdijbiztositas-kalkulator/ aloldalán található nyugdíj előtakarékosság kalkulátor segítséget nyújt a biztosítás iránt érdeklődőknek megismerni egy feltételezett hozam mellett, hogy a nyugdíjkorhatár eléréséig milyen összeg gyűjthető össze. A kalkulátor nem számol biztosítási termékek költségeivel, így csak tájékoztató jellegű információkat közöl, az nem tekinthető sem a felek között létrejövő szerződésnek, sem a biztosító által elfogadott ajánlatnak. A biztosítás megkötése kizárólag személyesen, a szerződő (és biztosított) jelenlétében történhet!

Felelősség kizárása

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, illetve elérhetőségét korlátozza, megszüntesse. Az üzemeltető nem garantálja, hogy a weboldalhoz vagy annak bármely aloldalához való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A weboldalon elérhető információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap hiányosságából, esetleges üzemzavarból vagy félreérthetőségből eredő károkért a felelősséget kizárjuk.

A weboldal blogjában közzétett információk, adatok, leírások a publikálás időpontjában érvényes állapotoknak, jogszabályoknak, biztosítási feltételeknek megfelelően lettek közzétéve, amelyek idővel elavulhatnak így a cikkekben megfogalmazott állítások érvényüket veszíthetik. Az érvényét vesztett állítások felhasználásából fakadó közvetlen, vagy közvetett károkért felelősséget nem vállalunk.

A weboldalon, a tartalomba ágyazva linkeket, bannereket és szöveges hirdetéseket találhat, ezek valamelyikére kattintva egy – nem az üzemeltető által üzemeltetett – weboldalra érkezik. Ezen oldalak meglátogatásából eredő károkért a felelősséget kizárjuk.

A weboldalon található Időskori életbiztosítás online kalkulátor, valamint az online magán egészségbiztosítás kalkulátor csupán a figyelemfelkeltés célját szolgálja, az ott kiszámolt díjak eltérhetnek a biztosítási szerződésen szereplő, fizetendő éves díjaktól. A kalkulátorok használatából eredő károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Az Online utasbiztosítás kötési felület hibás működéséből, helytelen használatából fakadó károkért jelen weboldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

A nyomtatható verzió eléréséhez kattintson ide:

pdf fájl
nyomtatható verzió
küldés emailen