MENU
casco

Casco

Ha az autó sérül, totálkáros lesz vagy ellopják, akkor sok-sok költségünk lesz, amit nem tudunk kikerülni. A casco biztosítás és a hasznos kiegészítői abban segítenek, hogy ezeket a költségeket elfelejthessük vagy a lehető legalacsonyabbra faraghassuk le.

Miért érdemes Casco biztosítást kötni?

Ha az autót ellopják és nem kerül elő, akkor a casco biztosítás fedezi egy ugyanolyan jármű beszerzését,


Ha az autónak egyes részeit lopják el, a casco kifizeti a helyreállítás költségeit,


Ha az autó összetörik a casco kifizeti a jármű eredeti állapotának a helyreállítását,


Elemi károk (tűz, vihar, jég, egyéb elemi károk) esetén megsérült autó helyreállításának a költségeit a biztosítás átvállalja,


Üvegkárok javítását, vagy a teljes szélvédő cseréjét Önrész nélkül vagyis 100%-ban fizeti a biztosító.

 

Szabja személyre casco-ját kiegészítőkkel!

Hibás tankolás biztosítás Ingyenes! Ha az autóba nem az előírt üzemanyagot tankolta véletlenül és a gépjármű károsodott, akkor a biztosító max. 50.000 Ft/év szolgáltatást fizet.
Műszaki hiba asszisztencia Ingyenes! Ha lerobbant az autó, a műszaki hiba asszisztencia kiegészítő Európán belül segít. Helyszíni javítás vagy műhelybe szállítás és kiegészítő szolgáltatások (haza- vagy úti célhoz utaztatás vagy bérgépjármű vagy éjszakai szállás)

Újérték kiegészítő biztosítás

- Az autó 3 hónapos koráig

Ingyenes! Vételkori számlaérték térítés a biztosított gépjármű totálkára esetén.

Újérték kiegészítő biztosítás

- Az autó 12 hónapos koráig

Vételkori számlaérték térítés a biztosított gépjármű totálkára esetén
Avulásmentes térítés Részkárok esetén az alkatrészek és a fényezés költségeiből a biztosító az elhasználódási foknak megfelelő levonást nem érvényesít a szerződés teljes időtartama alatt. 
Maradvány plusz Az autó totálkára esetén a biztosító segítséget nyújt a roncs értékesítésében
Vételár-garancia biztosítás 2 évre A vételár garancia szolgáltatás a totálkár határ 100%-ra emelése révén segítséget nyújt az autó nagyobb sérülés esetén történő megjavíttatásához. Amennyiben a javítás mégsem lehetséges, úgy megtéríti az autó kárkori értéke és vételára különbözetét.
Vételár-garancia biztosítás 3 évre
Bennülők balesetbiztosítása A gépjármű vezetőjének és utasainak baleseti halál illetve balesetből eredő, minimum 30%-os mértékű maradandó egészségkárosodása esetén nyújt szolgáltatást 1.000.000 Ft/év szolgáltatásig.
Háztól házig kiegészítő Segítségnyújtás a biztosítási eseményt szenvedett gépjármű szervizbe szállításának, és a javítást követően a biztosított lakhelyére szállításának megszervezésében.
Poggyászkár kiegészítő A lezárt gépjárműben elhelyezett saját vagyontárgyakban keletkezett károk esetén nyújt védelmet a vagyontárgyak elrablása, ellopása, törése és elemi kár okozta kára esetén.
Smart poggyász kiegészítő A lezárt gépjárműben elhelyezett személyi használatú mobil telekommunikációs és mobil számítástechnikai eszközökben keletkezett károk esetén nyújt védelmet a vagyontárgyak elrablása, ellopása, törése és elemi kár okozta kára esetén.
AutósTárs jogvédelmi kiegészítő Segítséget és jogi védelmet nyújt a gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos jogi érdeksérelem vagy jogi eljárás esetén.
Háztól házig plusz kiegészítő szolgáltatás Segítségnyújtás a biztosított számára bérgépjármű szervezésében, valamint a biztosítási eseményt szenvedett gépjármű szervizbe szállításának, és a javítást követően a biztosított lakhelyére szállításának megszervezésében.
Elektroakusztika plusz kiegészítő - 300.000 Ft/év szolgáltatásig Ingyenes! Gyári vagy utólag beépítet elektroakusztikai berendezések és tartozékaik kárai.
Elektroakusztika plusz kiegészítő - 600.000 Ft/év szolgáltatásig Gyári vagy utólag beépítet elektroakusztikai berendezések és tartozékaik kárai.
Munkanélküliségi díjátvállalás A szerződő munkanélkülisége esetén a casco 6 havi díját átvállalja a biztosító.

 

visszahívást kérek!