MENU
általános felelősségbiztosítás

Általános felelősségbiztosítás

Képzelje el, hogy egy véletlen károkozás milliós terheket rak a vállára, vagy egy ügyetlenség romba dönti az ön illetve cége jövőjét. A mi megoldásunk az Általános felelősségbiztosítás. Ez a biztosítás védi önt, ha olyan kárt okoz, amelyért a törvények szerint felelős és pénzügyileg helyt kell állnia.

Az alábbi területeken élvezhet védelmet az Általános felelősségbiztosítás által

Tevékenységi felelősségbiztosítás

Ha munkája közben kárt okoz valakinek és a magyar jog szerint felelősséggel tartozik az okozott kártért, akkor a biztosítás, Tevékenységi felelősségbiztosítás kiegészítője segít.

Munkáltatói Felelősségbiztosítás

Ha az Ön cégével munkaviszonyban álló személyek munkabalesete miatt kártérítési követelést támasztanak, valamint megállapítható, hogy a magyar jog szerint Ön felelősséggel tartozik, akkor az Általános felelősségbiztosítás munkáltatói felelősségbiztosítás kiegészítője pénzügyi segítséget nyújt.

Szolgáltatói Felelősségbiztosítás

Ha az Ön által nyújtott szolgáltatás teljesítése során, illetve hibás teljesítése következtében dologi kár keletkezik a szerződéses partnereinek és a magyar jog szerint Ön felelősséggel tartozik. A Szolgáltatói Felelősségbiztosítási kiegészítő kisegíti a bajból.

Termékfelelősség-biztosítás

Az Általános felelősségbiztosítás Termékfelelősség-biztosítás kiegészítője fedezetet nyújt, ha hibás termék miatt keletkező személysérülések vagy dologi károk miatt kártérítési követelést támasztanak Önnel szemben.

Környezetszennyezési felelősségbiztosítás

A Környezetszennyezési felelősségbiztosítás fedezetet nyújt a biztosított környezetveszélyeztető tevékenységével okozott kár miatt a biztosítottat terhelő kártérítési kötelezettségekre.

 

 

Miért éri meg önnek szerződést kötni?

  • Mert rugalmasan összeállítható: összeállíthatja, hogy mely területeket fedje az általános felelősségbiztosítás szerződése,
  • Mert az előbbi okból kifolyólag ön nem fizet feleslegesen a lényegtelen biztosítási elemekért,
  • Mert, ha kárt okoz, akkor a biztosítása helytáll pénzügyileg ön helyett,
  • Mert cége pénzügyileg egy hiba esetén is stabil marad,
  • Mert sok kellemetlenségtől és milliós kiadásoktól kíméli meg magát a biztosítás segítségével.

 

 

A biztosítás területi hatálya

Az Általános felelősségbiztosítás területi hatálya alap esetben Magyarország, azonban a szerződését - igényeihez igazítva - kérheti európai kiterjesztéssel is.