MENU
Csoportos életbiztosítás

Csoportos életbiztosítás

Gondoskodjon munkavállalóiról! A csoportos életbiztosítás béren kívüli juttatás, amivel az alkalmazott és a munkáltató is csak nyerhetnek. (Nem csak cégeknek!)

Magánszemélyként valószínűleg Ön is gondoskodik valamilyen formában vagyontárgyai, vagy éppen élete biztosításáról. Ha azonban Önnek vállalkozása is van, akkor a felelősség is sokszorozódik. Bár munkavállalói valószínűleg önálló, felnőtt emberek, mégis örömmel veszik, ha Ön is támogatja őket, gondoskodik róluk - például egy életbiztosítással, ami nekik, és Önnek is megéri.

Legyen szó bármilyen profilú cégről, mindig adódhatnak váratlan események, amelyek rendezése nem könnyű feladat. A kollektív személybiztosítás csomagjaink lehetővé teszik, hogy a cég egyszerre több dolgozóját, vagy éppen ügyfelét biztosíthassa.

Miért jó Önnek a csoportos életbiztosítás?

Mert minden cég, vagy szervezet emberekkel dolgozik, akikről gondoskodni kell. Bizonyos esetekben egy meghatározott mennyiségű személyről szükséges biztosítást kötni, míg máskor egy ismeretlen ügyfélkör biztonságát kell megóvni. Mivel minden cég profilja más, ezért a legjobb biztosítók többféle csomagot is ajánlanak, hogy Ön választhassa ki, mi az, amire szüksége van, és ne kelljen fölöslegesen fizetnie az extra szolgáltatásokért.

A leggyakoribb csoportos életbiztosítás-típusok:

1. Munkáltatói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Ezzel a béren kívüli juttatással cége egy extra biztonságot adhat dolgozóinak. Baleset esetén segítséget nyújthat munkavállalóinak, vagy családjaiknak, továbbá elősegítheti, hogy a balesetet szenvedett kolléga mielőbb újra munkába állhasson. A felépülés ideje alatt kiesett dolgozó pótlásának költsége is csökkenthető, továbbá a betegszabadság idejére fizetett juttatások adója, és járuléka is kisebb lesz. Munkavállalói számára a világ bármely pontján, azonnal életbe lép a biztosítás nyújtotta védelem.

2. Sportolói kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás 

A sportkluboknak ajánlott csomagok nem csak az extrémsportolóknak jelenthetnek megnyugvást, hanem bárkinek, aki komolyan veszi az edzéseket. Nem szükséges, hogy tucatnyi sportolóval rendelkezzen, akár már két sportolóra is megkötheti, amivel növelheti az ügyfeleinek az egyesülettel szembeni lojalitását. A biztosítás megkötése során minimális adminisztrációval kell csak foglalkoznia, 10 fő felett nem szükséges névsor leadása. Sportágaktól függően különböző csomagokat találhat a palettán, hogy minden sporthoz megfelelő egyéni ajánlatokat kapjon.

A csoportos életbiztosítások segítségével úgy növelheti profitját, hogy közben népszerűsége is szárnyal, mind dolgozói, mind partnerei körében. Igazi win-win szolgáltatás!