Főoldal 9 Gépjármű biztosítások

GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁS

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás talán a legismertebb és leginkább közérdeklődésre számot tartó biztosítási forma. A kötelező gépjármű biztosítás az autó üzemeltetése során másoknak okozott károkat téríti meg. Számolja ki kötelezője árát online, gyorsan kényelmesen

kötelező gépjármű biztosítás váltás

KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ BIZTOSÍTÁS VÁLTÁS

A kötelező biztosítás, mivel kötelező, ezért törvényileg erősen szabályozott, megvan a szabálya, hogy miként lehet kötelezőt váltani, átvinni a bónuszt, és milyen csatornákon lehet ezt megtenni. Ennek ellenére sokszor mégsem egyszerű meglépni a váltást.

KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS KÖTÉS I-RENDSZÁMRA (korábban P és Z rendszámok)

A P-rendszám egy különleges helyzetben lévő rendszám, így az erre vonatkozó gépjármű biztosítás is speciális. 1 évre köthető és a biztosítás díja egy összegben fizetendő a biztosítás megkötésekor. Kösse meg nálunk P rendszámára a kötelező biztosítást személyesen irodánkban, vagy pár perc alatt telefonon keresztül.

 

casco

Casco

Az autó megvásárlása és fenntartása egy nagy költségforrás, különösen, ha szükség van javításokra vagy pótlásra. A Casco biztosítás segít megóvni az autót, ha baleset, lopás, természeti katasztrófa vagy hasonló esemény bekövetkezik. A biztosítás fedezi a javítási költségeket, vagy akár az autó teljes értékét, ha az a javíthatatlanul károsodik. Lehetőség van kötelező és opcionális fedezetre is, a tulajdonos igényei alapján. Így biztonságban érezhetjük magunkat és megóvhatjuk a megtakarításainkat.

MOTOR ÉS ROBOGÓ KÖTELEZŐ BIZTOSÍTÁS

A motor kötelező biztosítás megkötése ugyanolyan fontos, mint a személyautóra vagy más járművekre megkötött biztosítás. A magyar törvények szerint pedig ugyanúgy, mint a többi jármű esetén a motorkerékpár vagy segédmotoros kerékpárnál is kötelező rendelkezni ezzel a biztosítással.