Önkéntes nyugdíjpénztár

tartalmazza a csomag XXI. századi, teljes körű, gyors ellátás országosan

tartalmazza a csomag Kedvező árak

tartalmazza a csomag Családi és csoportos extra kedvezmények

tartalmazza a csomag Gyors biztosítás kötés, akár online

 

 

Főoldal 9 Megtakarítások 9 Önkéntes nyugdíjpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztár az időskori öngondoskodás egyik fő pillére. Egészítse ki jövőbeli nyugdíját és éljen gondtalan időskort!

Ezekkel az előnyökkel jár Önnek az önkéntes nyugdíjpénztár számla indítása?

10 év tagság után felhasználhatja a nyugdíjpénztári megtakarítását: Az önkéntes nyugdíjpénztár esetében a szerződő nem csak a nyugdíjba vonulását követően juthat hozzá a megtakarításához, hanem előbb is, még a nyugdíjkorhatárt megelőzően.

Saját számláját könnyen átláthatja, nyomon követheti: Az önkéntes nyugdíjpénztárnál egyéni számlát vezetnek minden pénztártag részére, amelyre Ön nyugdíjcélú megtakarításait fizetheti be. Egyenlege, az adó-visszatérítések, az elért hozamok bármikor lekérdezhetőek.

A befizetett pénz dolgozik önnek: A nyugdíjszámláján lévő összeg az évek során hozamot termel, az elért hozamot pedig jóváírják Önnek az önkéntes nyugdíjpénztári számláján. Az önkéntes nyugdíjpénztár által kínált befektetési portfóliók közül ön is megtalálhatja a leginkább megfelelőt.

A megtakarítását rugalmasan felhasználhatja: Amikor Ön megszerzi a nyugdíjjogosultságot, egyéni számlájának egyenlegét egy összegben vagy járadék formájában adó- és járulékmentesen veheti fel.

A munkáltatója is hozzájárulhat: A tagdíjfizetést munkáltatója részben, vagy egészben átvállalhatja.

Adókedvezményt kaphat: Évente 20% személyi jövödelemadó-visszatérítést igényelhet, amellynek segítségével még gyorsabban gyarapszik megtakarítása.

 Az Önkéntes nyugdíjpénztár számla örökölhető: Haláleset bekövetkeztekor a megtakarítás nem vész el! Az ön törvényes örököse, illetve a megjelölt kedvezményezett adó-, és illetékmentesen örökli a megtakarítási számlán felhalmozott pénzösszeget.

Nem elidegeníthető, nem végrehajtható: Önnel szemben fennálló követeléskor nem idegeníthető el.

Banki hitelfedezetként felhasználhatja: A belépést követő 10. év után önkéntes nyugdíjpénztári számlaegyenlegének 50%-a banki hitelfedezetként felhasználható.

Esetek, amikor NE nyisson Önkéntes nyugdíjpénztár számlát

Mindegy önnek, hogy mekkora összegből éli nyugdíjas éveit: A nyugdíj a időskor fő bevételi forrása, saját megtakarítás híján csak az állami nyugdíjra tud támaszkodni. Az állami nyugdíj mértéke sokféle paramétertől függ, de főleg attól, hogy mennyi aktív adózó fizeti az adókat, járulékokat.

Biztosan tudja, hogy lesz miből megélni a jövőben: Ha ön már korábban gondoskodott a nyugdíjaskor bevételi forrásairól és nincs szüksége további bevételi csatornákra, akkor az Önkéntes nyugdíjpénztárra nincs szüksége.

Nem tervez nyugdíjba vonulást: Lehetséges opció, hogy a nyugdíjaskor elérésével ön úgy dönt, hogy továbbra is aktív keresőként szeretné eltartani magát és családját. Ez esetben nincs szüksége nyugdíj-megtakarításra.

Nem szeretne boldog, kiegyensúlyozott nyugdíjas éveket: A nyugdíjazást követően a korábban megszokott életszínvonal (nyaralás, autófenntartása, nagyobb méretű lakás vagy ház, stb.) fenntarthatatlan, ez sok stresszel, lemondással, boldogtalansággal járhat.

Nem szeretne egy átlátható, rugalmas megtakarítást, amely nem csak nyugdíjcélra használható fel: A nyugdíj az elsődleges cél, azonban akár banki hitelfedezetként is felhasználható az önkéntes nyugdíjpénztár megtakarítás, de akár 10 év tagság után is hozzáférhet a megtakarításaihoz.

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.