Főoldal 9 Vagyonbiztosítások

VAGYONBIZTOSÍTÁS

LAKÁSBIZTOSÍTÁS

Legnagyobb értékünk az ingatlanunk és az abban található ingóság, amelyet akár hosszú évek alatt halmoztunk fel apró lépésenként. Egy vagyonbiztosítás nem képes megvédeni az értékeit, azonban az eredeti állapot helyreállításának tetemes költségeit átvállalhatja Ön helyett! A lakásbiztosítás az Ön élete munkájának védelmét kínálja!

nyaralóbiztosítás

Nyaralóbiztosítás

Az ördög nem alszik, de Ön tud-e nyugodtan aludni, amikor ősztől tavaszig hónapokra magára hagyja a nyaralóját? A nyaralóbiztosítás vagyonbiztosítás a nyugalom érzését és a teljes biztonságot kínálja Önnek és vagyontárgyainak.

Társasház biztosítás

Előre nem látható károk egész sora veszélyezteti az épületet és lakóit! Ezek ellen nyújt védelmet a társasház biztosítás. A lakóközösség vagyonbiztosítása pénzügyileg segíti a lakókat, ha sérül az épület, illetve a közös és magántulajdonú berendezési tárgyak (ingóság). Emellett extraként balesetbiztosítási védelemben is részesülhetnek az ingatlanok tulajdonosai.

Magánemberi felelősségbiztosítás és jogvédelem biztosítás

Magánemberi felelősségbiztosítás és jogvédelem biztosítás

Jogvédelmi szolgáltatásunk segítséget nyújt Önnek, ha a magánéletében vagy munkavállalóként jogi érdeksérelem éri, valamint felelősségbiztosításunk mint vagyonbiztosítás mentesíti Önt a magánemberként okozott olyan károk megtérítése alól, amelyekért a jogszabályok szerint felelősséget kell vállalnia.

Munkavállalói felelősségbiztosítás és jogvédelem

Az oktatási intézményével együttműködve nyújtunk megoldást az Önök intézményében tanuló külföldi állampolgárságú hallgatóknak a felmerülő egészségügyi problémák kezelésében. Az intézmény előzetes keretszerződéssel tudja biztosítani hallgatóinak a kedvező díjú egészségbiztosítást. A biztosító a külföldi diákot, a magyar állampolgároknak járó, tb-hez hasonló járóbeteg- valamint fekvőbeteg – ellátásra jogosítja egy jól felszerelt, minőségi magánklinikán.