Főoldal 9 Vállalkozói biztosítás

Vállalkozói biztosítás

ÁLTALÁNOS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

Bárki követhet el hibákat, azonban egy cég üzleti tevékenysége közben olyan hiba is megtörténhet, amikor önnek kell az okozott kárért pénzügyileg helytállni. Az általános felelősségbiztosítás, mint vállalkozói biztosítás a cége pénzügyi segítését vállalja. Ha ön, illetve cége kárt okoz, az általános felelősségbiztosítás és a termék mögött álló biztosító pénzügyi segítséget nyújt és jótállást vállal ön helyett, hogy a vállalati üzletmenet és vagyon stabil maradhasson.

szakmai felelősségbiztosítás

SZAKMAI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

A szakmai felelősségbiztosítás a vállalati biztosítási termékek és felelősségbiztosítások között egy speciális biztosítási forma, hiszen bizonyos tevékenységekhez kötelező és nélkülözhetetlen a felelősségbiztosítás megléte. Ilyen tevékenység például az állatorvos, építész, vagyonvédő, vagy a könyvvizsgáló, de még sok más szakmai részére előírják a jogszabályok a kötelező biztosítási védelmet. A Szakmai felelősségbiztosítás is vállalkozói biztosítás, így ez a termék is azért (is) jött létre, hogy a céges vagyon védve legyen. A szakmai felelősségbiztosítás alapján, ha a biztosítási szerződésen megjelölt tevékenysége közben kárt okoz, a biztosító pénzbeli jótállást vállal a szerződésben meghatározott összegig.

Orvosok, ápolók és szociális munkások szakmai felelősségbiztosítása

Az egészségügyben dolgozók nehéz helyzetbe kerülhetnek, ha páciens egészségében nem a várt események következnek be. Nagy a felelősség, nagy a kockázat és az egészségügyi perben a károsult javára megítélt összegek volumene is igen magas lehet. Az ehhez a tevékenységhez kötődő szakmai felelősségbiztosítás védi Önt, ha munkavállalóként vagy vállalkozóként egészségügyi és szociális tevékenységet végez.

Állatorvosi tevékenység felelősségbiztosítása

Az állat-egészségüggyel foglalkozók esetében ugyanúgy szükséges a szakmai felelősségbiztosítás megléte, akárcsak a fentebb említett egészségügyben dolgozóknál. A felelősségteljes munka magában hordozza a kisebb-nagyobb tévedések lehetőségét, de ha megtörténne a baj, a szakmai felelősségbiztosítás kisegíti Önt!

Könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők szakmai felelősségbiztosítása

Könyvvizsgálóként, adótanácsadóként illetve könyvelőként a cégügyekkel kapcsolatosan mindenre kiterjedő tudással kell rendelkeznie. A törvények és jogszabályok folyamatos változásai miatt minden igyekezete és tudása ellenére elkövethet hibákat, amelyekért Ön vagyoni felelősséggel tartozik. Ilyen esetekben a szakmai felelősségbiztosítás segít!

Tervezői, kivitelezői szakmai felelősségbiztosítás (egyszerű bejelentésen kívül)

Épület megtervezésekor minden apró részletre ügyelni kell, de az alaposság és az igyekezet ellenére előfordulhatnak hibák, amelyekért Önt vagy cégét felelősség terheli. Az építészeti és műszaki tervezés felelősségbiztosítása a hibákat nem tudja kivédeni, de ha megtörtént a baj, akkor pénzügyileg segíti Önt a problémás ügy lezártáig. Bővebben erről →

Tervezői, kivitelezői felelősségbiztosítás egyszerű bejelentéshez

Munkája, üzleti tevékenysége során Ön a legtöbbet nyújtja az ügyfeleinek, de hiába az igyekezet, mert hibát bárki elkövethet! Az Ön hivatása egy felelősségteljes munka, a tervezői, illetve kivitelezői vállalkozás, magában hordozza a hibalehetőséget. Ha már megtörtént a baj, akkor kell egy partner, egy biztosítás, egy biztosító, akire támaszkodhat. Ez a társ a tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás. Ennek a szakmai felelősségbiztosításnak a megléte ehhez a vállalkozás tevékenységéhez kötelező. Bővebben erről →

Vagyonvédelmi, vagyonőri vállalkozások felelősségbiztosítása

Elaludt az alkalmazottja, ami miatt az őrizendő területre betörtek? Ön, ez esetben köteles megtéríteni az eltulajdonított tárgyak értékét. Ez csak egy sok hiba közül, ami megeshet és ami miatt felelősség terheli. Ha rendelkezik szakmai felelősségbiztosítás szerződéssel, akkor nincs baj, mert a szakmai felelősségbiztosítás jótáll pénzügyileg Ön helyett!

FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS VÍZVEZETÉK-SZERELŐK ÉS VILLANYSZERELŐK RÉSZÉRE

2017. szeptember 1-től a tevékenység folytatásához kötelező biztosítást kötnie vízvezeték-szerelőknek, akiknek ivóvíz-bekötővezeték, szennyvíz-bekötővezeték építés, kivitelezés a tevékenységük és villanyszerelőknek, akiknek villamos energia hálózatra csatlakozás során csatlakozó berendezés létesítése és kivitelezése a tevékenységük.

vállalkozói vagyonbiztosítás

VÁLLALKOZÓI VAGYONBIZTOSÍTÁS

Akármennyire is körültekintő Ön, bekövetkezhet egy olyan esemény, amely a vállalkozás üzletmenetének folyamatosságát veszélyezteti. Tűz üt ki a boltjában és a teljes árukészlet elég, vagy bútorai, irodai felszerelései eláznak egy csőtörés miatt. A Vagyonőr vállalkozói biztosítás megnyugtató választ ad arra a kérdésre, hogy „mi történik, ha…?” A válasz: a biztosítás kisegíti Önt a bajból! A vállalkozása, a vállalti vagyon és Ön biztonságban vannak itt és most!

Company Care csoportos magán egészségbiztosítás

HAMAROSAN

COMPANY CARE – CSOPORTOS MAGÁN EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS

A Company Care céges, csoportos magán egészségbiztosítás a vállalkozás összes munkavállalójának kínál magán egészségügyi ellátást. Miért érdemes ezt adni béren kívüli juttatásként? tartalmazza a csomagA biztosítás teljes díja költségként elszámolható. tartalmazza a csomagNövelheti a munkavállalók cége iránti lojalitását. tartalmazza a csomagA gyors ellátásnak köszönhetően csökkenhet a betegszabadságon töltött idő. tartalmazza a csomagCsökkenthetőek a munkáltatói többletköltségek (pl.: táppénz). tartalmazza a csomagA különböző munkavállalói csoportoknak, különböző biztosítási csomag választható. tartalmazza a csomagBiztosíthatja minden munkavállalóját, vagy csak egy meghatározott munkavállalói csoportot.

HAMAROSAN

csoportos életbiztosítás, mint vállalkozói biztosítás

CSOPORTOS ÉLETBIZTOSÍTÁS

Gondolta volna, hogy egy életbiztosítás is lehet vállalkozói biztosítás? Tudta, hogy a balesetek többsége otthon, vagy munkahelyen történik? Gondoskodjon alkalmazottairól egyszerűen, gyorsan és kedvező áron úgy, hogy akár mindenkinek ugyanazt a szolgáltatást adja, vagy csoportokat létrehozva a különböző dolgozói csoportok más-más biztosítást kapnak.