I (korábban P) rendszám biztosítás azonnal

tartalmazza a csomagKötelező biztosítás I-rendszám kiváltásához

tartalmazza a csomagGyors online biztosítás kötés és ügyintézés 10 perc alatt

tartalmazza a csomagAz online kötést követően azonnal megkapja az ügyintézéséhez szükség biztosítási szerződést

tartalmazza a csomagKedvező árak

 

 

telefon

…vagy hívjon minket: 06 1 378 47 09

Főoldal 9 Gépjármű biztosítások 9 Kötelező biztosítás kötés I-rendszámra (korábban P-rendszám)

Kötelező biztosítás ideiglenes, határozott idejű forgalomban tartási engedély kiállításához. Ez a hivatalos magyar megnevezése a I-rendszámhoz köthető kötelező biztosításnak. Ez a gépjármű biztosítás elég speciális, hiszen – a magyar szabályok szerint – nem autóra (és rendszámra és tulajdonosra) kötjük a biztosítást, ahogy egy normál kötelezőnél tesszük, hanem a próbarendszámra, amely a tulajdonos bármely autójával használható.

A I-rendszám biztosítás esetén nincs bonus-malus fokozat és határozott időre (1 évre) köthető meg, amelynek lejártakor új biztosítást kell kötni. Ezzel a rendszámmal kipróbálhatóvá teszi a használt autókat, amelyek még nincsenek forgalomba helyezve, így a magyar közutakon hivatalosan, szabályszerűen közlekedhetnek a rendszámmal előzetes forgalomba helyezés nélkül.

Fontos, hogy a rendszám csak azt követően kerül kiadásra, hogy az igénylő bemutatta a I-rendszámra kötött kötelező biztosítást. Hogy az ügyintézési idő lerövidüljön bizonyára Ön is minél hamarabb és gyorsabban szeretne túlesni a biztosítás kötésen!

 És van egy jó hírünk!

El sem kell jönnie a kormányablakból, mert telefonon keresztül, 10 perc alatt elintézzük Önnek az I-rendszám biztosítás kötést!

FONTOS! CSAK A KORÁBBI P-RENDSZÁM BIZTOSÍTÁST TUDJUK ONLINE MEGOLDANI. HA ÖNNEK A KORÁBBI Z RENDSZÁM BIZTOSÍTÁS KELL, TEHÁT A JÁRMŰVET KÜLFÖLDRE VISZI ÉS OTT HELYEZTETI FORGALOMBA, AZT CSAK SZEMÉLYESEN TUDJUK ELKÉSZÍTENI IRODÁNKBAN!

Ezeket az információkat készítse elő, hogy minél gyorsabban megköthessük a kötelező biztosítást a rendszámra!

 • Kockázatviselés kezdete (mikor veszi át a rendszámot előreláthatólag)
 • Tulajdonos adatai
 • Email cím, amelyet akár okostelefonjáról is elér
 • Mobiltelefonszám, amely a kötéskor önnél van
 • Bankkártya az online díjfizetéshez

Hívjon most, hogy megköthessük azonnal a próbarendszám igényléséhez szükséges kötelező biztosítást!

 

Csak érdeklődik? Nem olyan sürgős a kötés? Vegye fel velünk a kapcsolatot online!

 

Hogyan működik az online próbarendszám biztosítás szerződéskötés

 1. Telefonon keresztül kiszámoljuk Önnek a I-rendszám biztosítás díját;
 2. Ha a biztosítás megkötése mellett dönt, akkor a fentebb említett adatokat bediktálja nekünk, mi pedig a felvisszük az online kalkulátor felületére ezeket;
 3. A megadott email címre a biztosító rendszere kiküld egy linket, amelyen leellenőrzi az adatait, majd online elfogadja a szerződést;
 4. Ezt követően a kalkulátor átirányítja az OTP biztonságos fizetési felületére, ahol bankkártyával rendezi a biztosítás díját;
 5. Amint megtörtént a fizetés, automatikusan megkapja biztosítási ajánlatot, amelyet be tud mutatni az ügyintézőnek a kormányablakban; (A biztosító az ajánlatot elektronikus hitelesítéssel ellátott formában küldi meg az email címére a fizetést követően, így a szerződés aláírás nélkül is érvényes.)
 6. A próbarendszám már önnél van, legközelebb 1 év múlva, amikor a biztosító értesítőjét kézhez kapta, visszatér hozzánk és mi örömmel, illetve ugyanilyen gyorsan segítünk egy új I-rendszám biztosítás kötésében és ügyének intézésében!

A biztosítási ajánlat minden információt tartalmaz, amely pontosan beazonosítja az ügyfelet, rendszámot, valamint egyértelműen jelzi, hogy díjfizetés is történt! Ezt azért fontos tudnia, mert a magyar hatósági ügyintézéskor bekérhetnek átutalási bizonylatot vagy csekket díjfizetés igazolására, azonban az online bankkártyás fizetésnél ilyen bizonylat nem készül, hanem az ajánlaton kerül feltüntetésre.

Ki és hogyan használhat próbarendszámot?

Az aktuális magyar szabályozás szerint a rendszám csak arra jogosult – meghatározott tevékenységeket folytató – gazdálkodó szervezeteknek adható ki, akik a forgalomból kivont autókat szeretnék mozgatni, de ennek szigorú adminisztrációs szabályai vannak. Ilyen például, hogy indítási naplót kell vezetni minden egyes elindulás előtt, amibe részletesen adminisztrálni kell, hogy ki vezette, milyen útvonalat tettek meg, de ki kell térni a gépjárműben tartózkodók számára is. A járműnek, amelyre a rendszám fel lesz szerelve, közlekedésre alkalmas állapotban kell lennie és az éves biztosítási szerződésnek érvényesnek is kell lennie.

Köthető-e casco a I-rendszámmal ellátott autóra?

Röviden: nem köthető casco próbarendszám mellé. A forgalomba nem helyezett vagy korábban forgalomból kivont autókra, rendszám és forgalmi engedély hiányában (amely konkrétan az adott autóhoz köthető) nem lehet casco biztosítást kötni, így a I-rendszámmal ellátott használt autóra casco biztosítási szerződést nem lehet készíteni. Amint forgalomba lett helyezve az adott autó, akkor természetesen a biztosító a casco ajánlatot is befogad a járműre.

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.