Utasbiztosítás, utazási biztosítás online kalkulátor

Főoldal 9 Utasbiztosítások

Tartalomjegyzék

Kapcsolódó termékek

Az utazás egy izgalmas lehetőség, hogy felfedezzük a világot és új kultúrákat, helyszíneket ismerjünk meg. Azonban az utazás mindenki számára magában hordozza a váratlan események lehetőségét is. Az utasbiztosítások nyújtanak megoldást az ilyen váratlan eseményekre, amelyeket nem lehet előre megjósolni.

Az utasbiztosítás olyan biztosítási termék, amelyeket az utazás előtt kell megkötni, azért, hogy védelmet biztosítsanak az utazás során felmerülő kockázatok ellen. Az utazási biztosítások többféle lehetőséget kínálnak, ezek közé tartozik az orvosi és mentési költség térítése, a poggyászbiztosítás, a sztornó biztosítás és még sok más.

Az orvosi és mentési költség térítése az egyik legfontosabb része az utasbiztosításnak. Ezzel biztosítjuk magunkat egészségügyi problémák kezelésének költségeivel szemben. Ez alapján, ha az utazás során bármilyen egészségügyi probléma adódik, akkor a biztosító fedezni fogja a kezelés és mentés költségeit.

A poggyászbiztosítás hasznos része az utazási biztosításnak. Ha az értékes tárgyak elvesznek, ellopják vagy megsérülnek, akkor a biztosító által nyújtott poggyászbiztosítás segítséget nyújt a javítási vagy pótlási költségekhez.

Az utasbiztosítások megkönnyítik az utazásunkat és biztonságosabbá teszik az utazás élményét. A legjobb, ha az utazási tervezés során már időben gondoskodunk az utasbiztosítások kötéséről, hogy bármilyen váratlan esemény esetén biztosítva legyen az utazásunk nyugodt és kellemes lebonyolítása.

A különböző utazásokra különféle utasbiztosításokat érdemes választani. Fontos, hogy egy egyszerű városlátogatásra megy, ahol nem fog sportolni, vagy egy tengerparti nyaralásra készül, ahova tengerparton hasznos kiegészítőket tartalmazó biztosítást érdemes választani, vagy éppen repülővel utazunk üzleti útra.

Az alábbiakban ezekre gyűjtöttünk össze a leggyakoribb lehetőségeket:

A leggyakoribb utasbiztosítások

utasbiztosítás városlátogatáshoz

Általános autós utazás biztosítás városlátogatáshoz, rokonlátogatáshoz, üzleti útra

Városnézéshez, üzleti úthoz kifejlesztett utazási biztosítás mindent tartalmaz, amire szüksége lehet külföldre tett látogatása során. A baleseti térítés, az ellátás betegség esetén, a poggyászbiztosítás és a 24 órás telefonos assistance vigyáz önre.

5

Milyen esetekben válassza a városlátogatásos utazási biztosítást?

Ez az utazási biztosítás nem csupán abban az esetben használható, ha városlátogatásra indul. Ezt ajánljuk önnek még, ha autóval, busszal, motorral, vonattal kirándulni megy, üzleti útra indul, rokonlátogatást tervez és minden egyéb esetben, amikor nem tervez strandolást, síelést. Habár ez a biztosítás kiterjeszthető az egész világra, mégis azt javasoljuk, hogy csak Európán belüli utazások esetén válassza. Megkötöm online →

utasbiztosítás repülős utazáshoz

Utasbiztosítás repülőútra, hajós körutazásra

A repülős utazásokhoz és hajós körutazáshoz ajánlott utazás biztosítás, akárcsak a többi utazás biztosítás, ez is teljes körű betegség, baleset és poggyász fedezetet nyújt az utas számára. Emellett ez az utazás biztosítás tartalmaz légi poggyász sérülés és késés, járatkésés, valamint Air – assistance: kártérítési összeg behajtása légitársaságoktól kiegészítőket is az utas kényelméért.

5

Milyen esetekben válassza a repülős-hajós utazási biztosítást?

Ezt az utazási biztosítás érdemes választani akkor, ha úti célja Európán belüli vagy azon kívüli, az utazás módja pedig repülő. Ezt a bbp biztosítást ajánljuk önnek még abban az esetben is, ha hajós körutazáson vesz részt tengerjáró hajón, odáig pedig nem feltétlenül repülővel utazik, tehát autóval, busszal, motorral, vonattal indul útnak. Megkötöm online →

utasbiztosítás tengerparti nyaraláshoz

Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás tengerparti nyaralásra

Ki ne vágyna egy élményekkel teli nyaralásra egy gyönyörű, egzotikus tengerparti helyen? A legtöbb utas évről évre elindul, hogy felkeresse a legkülönlegesebb helyszíneket, ahol az egész éves fáradalmaiktól szabadulhatnak meg. Sajnos a legcsodásabbnak ígérkező nyaralás is tartogathat betegségeket, baleseteket. A tengerparti utas és poggyászbiztosítás, valamint a 24 órás assistance segít, hogy egy váratlan helyzet ellenére szép emlék maradjon a vakáció!

5

Milyen esetekben válassza a tengerparti utazási biztosítást?

A nyaralás biztosítás nem tartalmaz olyan kiegészítőket, mint a repülőgépes biztosítás. Ezért ennek a választása inkább akkor ajánlott, ha autóval, busszal, motorral, vonattal utazik tengerparti nyaralásra, ahol vízi sportokat kipróbálna. Akkor is ez a megfelelő utasbiztosítás külföldre, ha tengerparti nyaralással egybekötött városnézést, kirándulás tervez külföldön. Megkötöm online →

utasbiztosítás téli sportokhoz-síbiztosítás

Biztosítás téli sportokhoz - Síbiztosítás

Az európai hegycsúcsok, és a síelés öröme évről évre sokakat mozdít az egészségesebb életmód felé. De vigyázat! A gyors siklás és a csúszós, havas pályák veszélyeket is rejtenek: egy rossz mozdulat és komoly orvosi költségekre számíthat a balesetet szenvedett síelő. Ön is szerelmese a téli sportoknak? Akkor a síbiztosítás önnek lett kifejlesztve!

5

Milyen esetekben válassza a síbiztosítást?

A téli sportokhoz ajánlott utas és poggyászbiztosítás kifejezetten a havas sportok kedvelőinek kifejlesztett biztosítás. Ez azt jelenti, hogy ha téli sportok űzése közben történik olyan esemény, hogy mentésre és orvosi ellátásra lesz szükség, akkor a biztosító megtéríti az orvosi és mentési költségeket a biztosítási feltételekben meghatározott limitig. A biztosítás kifizeti az egészségügyi ellátások költségeit, ha síelés, snowboardozás, szánkózás, korcsolyázás, motoros szán használata, illetve hóraftingolás közben következik be a baj. Emellett tartalmaz a csomag síbérlet árának visszatérítését betegség vagy baleset esetén, felelősségbiztosítást, valamint sportfelszerelés biztosítást is. Megkötöm online →

sztornó útlemondási biztosítás

Sztornó - útlemondási biztosítás

Bárkivel megeshet, hogy utazás előtt betegszik meg. Ilyenkor vagy betegen utazik el, vagy bizonyos költségek árán lemondhatja az utazását. Az utazás lemondásakor az utazás szervezője komoly költségeket ró ki, amelyet nem kaphat vissza az utas. A sztornó biztosítás Önnek is segít, amennyiben közvetlenül az utazása előtt egy olyan váratlan esemény történik, ami miatt ön illetve az önnel együtt utazók nem tudnak elutazni.

5

Milyen esetekben válassza a Sztornó biztosítást?

Olyan esetekben javasoljuk a sztornó biztosítás megkötését, ha az utazási szolgáltató vagy szálláshely adó esetleg az utasszállítással foglalkozó cég (például repülőtársaság) az utazás lemondásakor nem fizeti vissza a teljes befizetett költséget. Ha az utazás bármikor ingyenesen lemondható vagy az utazás időpontja költségmentesen módosítható, akkor az útlemondási biztosítás megkötését nem javasoljuk. Tovább a termék részleteire →

Ezek a típusú utasbiztosítások a leggyakoribbak, azonban vannak olyan biztosítások is, amelyeket már kevesebben ismernek, de hasonlóan hasznosak, mint a fentebb említett utazási biztosítások. Hiszen nem csak olyan utazások lehetségesek, amikor tengerpartra megyünk, vagy éppen síelni, ezért a biztosító is ezekre speciális termékeket készít az utazóknak. Mik ezek a kevésbé ismert biztosítások? Az alábbiakban összeszedtük részletesen és, hogy mikor érdemes ezek között válogatni:

Még több utasbiztosítás, speciális esetekre

éves utasbiztosítás bérletek

Éves utazási biztosítás bérletek gyakori utazásokra

Ha szeret világot látni, ezért gyakorta utazik külföldre, vagy üzleti ügyei miatt kényszerül rendszeresen bőröndöt ragadni, akkor Önnek is ajánljuk figyelmébe az éves utazási biztosítás bérleteinket. Az éves utasbiztosítások olcsóbbak, mintha alkalmanként köt biztosítást és a folyamatos ügyintézéssel sem kell bajlódnia! Tartalma: egészségügyi ellátás, további utazási segítségnyújtás, poggyászbiztosítás, balesetbiztosítás, air-asszisztencia stb.

5

Milyen esetekben válasszon az éves utasbiztosítási bérletek közül?

Háromféle utasbiztosítási bérlet a teljes világra vagy Európa területi hatállyal mindazoknak, akik gyakran utaznak külföldre, csomagtól függően maximum 30 vagy 15 napos időtartamokra. Ha gyakran indul útnak, akár a munkájából kifolyólag vagy csak szereti felfedezni a világot, akkor utasbiztosítást is minden alkalommal kénytelen megkötni. Ez idő, utánajárás és pénz, azonban az éves bérlet megvásárlása egyszeri tájékozódást és biztosítás kötést igényel, valamint lényegesen kedvezőbb áron kínálja a repülőgépes utasbiztosítási csomagok szolgáltatásait, mintha minden utazás előtt, alkalmanként kötné meg ezt a fajta biztosítást. Tovább a termék részleteire →

belföldi utasbiztosítás

Belföldi utasbiztosítás

Alapvetően az utazási biztosítás külföldre szól, azonban a magyar határokon belül is érhet baleset bárkit. Habár a belföldi utazás esetén az állami egészségügy igénybe vehető minden állampolgárnak, azonban az egészségügyi ellátás járulékos költségeit már nem téríti meg az állam. Egészségügyi, utazási és gépjármű-segítségnyújtás, 24 órás telefonos gyors assistance, baleset- és poggyászbiztosítás segítségével védi a belföldön utazók értékeit, pénztárcáját a belföldi utasbiztosítással a biztosító.

5

Milyen esetekben válassza a belföldi utazás biztosítást?

A belföldi utasbiztosítás egy speciális biztosítás az utazási biztosítások széles palettáján, ugyanis ez magyaroknak Magyarországra szóló fedezetet nyújt. A belföldi utazási biztosítás nem tartalmaz egészségügyi ellátási fedezetet, mert országon belül a sürgősségi ellátások a taj szám alapján térülnek. Ez a biztosítás olyan szolgáltatásokat kínál, mint az egészségügyi segítségnyújtás (pl: COVID-19 tesztelés leszervezése, átszállítás a lakóhelyhez közeli kórházba mentőautóval vagy beteglátogatás költségei, stb.), balesetbiztosítás (baleseti halál, rokkantság, stb.), poggyász biztosítás és úti okmányok pótlása, jogi segítségnyújtás, felelősségbiztosítás. Megkötöm online →

utasbiztosítás külföldieknek Magyarországra

Utasbiztosítás külföldieknek Magyarországra

Hányszor történik meg, hogy már egy idegen országban tartózkodunk, amikor eszünkbe jut, hogy elfelejtettünk valami fontosat. Elfelejtettük eltenni a fogkefét, nem csomagoltunk zoknit vagy éppen megfeledkeztünk utasbiztosításunkról. Ehhez hasonló esetekre kínáljuk a külföldiek számára köthető utazási biztosítást. Ez a biztosítás (csomagtól függően) Schengeni-vízum igényléséhez is felhasználható a külföldről magyar területre érkező utas számára. Magyarországi munkavállalás esetén a fizikai munkából eredő egészségügyi problémákra nem terjed ki!

5

Milyen esetekben válassza a Magyarországra szóló utasbiztosítást?

Lényeges már az elején leszögezni, hogy ez a biztosítás nem ugyanaz, mint a belföldi utasbiztosítás. Míg a belföldi utazás biztosítás magyaroknak szól Magyarországra és nem tartalmaz egészségügyi ellátást, addig ez a biztosítás külföldieknek, vagy külföldön, külföldi lakcímmel rendelkező magyaroknak köthető, akik nem rendelkeznek Magyarországon egészségügyi ellátással, sem magyarországi állandó lakcímmel. Tehát, ha ön külföldön élő magyar és Magyarországra jön családjához, barátaihoz látogatóba, akkor kösse meg ezt a biztosítás. Ha Ön vagy ismerőse külföldi, aki Magyarországra látogatna legfeljebb 180 napra, akkor is ez a biztosítás választható. Akkor is ezt a biztosítást ajánljuk, ha külföldi személy magyar külképviseleten C-típusú vízumot igényel. Tovább a termék részleteire →

Tornai Edit

Utasbiztosítást keres?

Kérje segítségünket! Megtaláljuk, amire szüksége van!

utazási biztosítás külföldi munkához tanuláshoz

Biztosítás külföldi munkához, tanuláshoz 30 éven aluliaknak

Ha hosszabb ideig tartózkodik Magyarországon kívül, akkor még fontosabb, hogy gondoskodjon saját egészségügyi ellátásáról. Mindegy, hogy kisebb betegség, vagy nagyobb baleset éri, mert a munkához, tanuláshoz igényelhető utasbiztosítására a teljes külföldön töltött időszak alatt számíthat az utas. Fizikai munkával is járó szakmai gyakorlatra is köthető online utasbiztosítás!

5

Milyen esetekben válassza a külföldi munka/tanulás utasbiztosítást?

A külföldi munka/tanulás utasbiztosítást 30 éven aluliaknak lehetséges megvásárolni akkor, ha hosszabb időre külföldre utazik tanulni, vagy az iskola által szervezett szakmai gyakorlaton vesz részt. Ezek a biztosítási csomagok a többi utasbiztosításhoz képes lényegesen kedvezőbb áron kínálják a védelmet mindazoknak, akik nem csak élvezni akarják a kint töltött időt, hanem tanulni, illetve a leendő szakmájukat mennek gyakorolni. Tovább a termék részleteire →

utasbiztosítás fizikai munkához

Utasbiztosítás külföldi munkához, fizikai munkához

A külföldön töltött időszak alatt fontos, hogy megfelelő biztosítással gondoskodjunk vészhelyzeti egészségügyi ellátásunkról. Ha ön nem turista, hanem munkaügyben (akár fizikai, akár szellemi) megy külföldre, vagy 30 éven felüliként tanulni megy, akkor még fontosabb a biztosítás megléte, hiszen a fizikai munkából fakadó balesetek, egészségügyi problémák jelentkezésénél rászorul a telefonos assistance segítő kezeire, és az orvosi segítségnyújtásra egyaránt, de akár a munkaeszközökre vonatkozó poggyászbiztosítás is kisegítheti.

5

Milyen esetekben válassza a külföldi fizikai munkára is ajánlott utasbiztosítást?

A Mester biztosítás kiváló megoldás azoknak, akik egy másik európai államban, vagy a világ bármely más országában vállalnak fizikai, vagy szellemi munkát. A külföldi történő fizikai munkavégzés tartogathat veszélyeket. Ilyenkor fontos tudni, hogy egy átlag teljes körű utasbiztosítás a munkavégzés közbeni balesetekre nem terjed ki, így hiába viszi magával bankkártyáját vagy egyéb utazási biztosítási bérletét magával, ezek terhére nem vehet igénybe orvosi költségtérítést. Ez az utazási biztosítás elsősorban fizikai munkához ajánlott, de mivel nagyon kedvező napi díjjal köthető, ezért azoknak is érdemes ezt kötni, akik egyéb, például szellemi munkavégzésre utaznak külföldre. Tovább a termék részleteire →

utasbiztosítás sportolóknak

Utazás biztosítás sportolóknak

Más országokba történő utazáskor érdemes kötni utasbiztosítást. De külföldön, sportok űzésekor, ha sérülést szenved, kiemelten fontos, hogy rendelkezzen sport kiegészítővel, ugyanis az alap biztosítások nem nyújtanak fedezetet. Másik lehetséges ok, ami miatt fontos, hogy rendelkezzen Sport-extra utasbiztosítással, hogy külföldön szervezett versenyre utazik. Ilyen esetben szükséges versenysport fedezettel is rendelkeznie.

csoportos utasbiztosítás

Csoportos utasbiztosítás

Az utazók számától függően kisebb-nagyobb csoportok külföldre tett látogatása esetén a biztosító akár jelentős árkedvezményeket is kínál az utasbiztosítások díjából. Így ön kedvezőbben tudja megvásárolni a baleset-betegség biztosítását, és a poggyászbiztosítás kínálta védelmet, amellyel megvédheti magát és csoportját az idegen országban Önöket ért balesetek, és betegségek anyagi vonzatai ellen. A biztosító kínálatában szinte az összes biztosítás esetén igényelhető csoportos kedvezmény nagy létszámú utas esetén.

A biztosítások között az utasbiztosítás nem bonyolult termékkör, de a részletekről és a megkötésről mindig érkeznek fontos kérdések ügyfeleinktől, amelyeket érdemes átbeszélni a biztosítás megkötése előtt. Ezért összeszedtük a legfontosabb kérdéseket, amelyeket honlapunkon és ügyfélszolgálatunkon kaptunk: ezeket teszik fel leggyakrabban utasbiztosítási témákban. Ha Önnek olyan kérdése van, amire itt nem talált választ, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk!

Gyakori kérdések, amelyeket ügyfeleink tettek fel

t

Csak rövid útra megyek, nem messze! Megéri a teljes körű utasbiztosítás külföldre?

Egy baleset, még ha csak egy poggyász elvesztéséről is van szó, nem több hét, hanem csak egy pillanat. Így az igazság az, hogy utasbiztosítást kötni rövid távra, közeli állomásra is épp úgy megéri, mint hosszú távra. Sőt, az utasbiztosítások kimondottan az ilyen utazásoknak kedveznek: tekintse meg például a BBP (baleset, betegség, poggyász) utasbiztosításról írt leírásunkat. Az ilyen típusú szolgáltatás azoknak is megéri, akik rövid távon terveznek elutazni (látogatóba, városnézőbe mennek például).

t

Hogy működik az online utasbiztosítás kalkulátor?

Az utasbiztosítás kalkulátor a legegyszerűbb módon működik: Önnek csak meg kell adnia az utazása fő paramétereit, utána a rendszer automatikusan kiszámolja, hogy melyik az Önnek legmegfelelőbb teljes körű utasbiztosítás. A kalkulátorral az a célunk, hogy a lehetséges szolgáltatások közül könnyebben tudjon választani. Természetesen előfordulhat, hogy speciális helyzete miatt egy általános utasbiztosítás online kalkulátor nem tud segíteni, ilyenkor forduljon nyugodtan kollégáinkhoz.

t

Milyen adatokat kell megadni az online utasbiztosítás kalkulátor felületén?

Az utasbiztosítás online kalkulátor úgy működik, mint egy magazin játékos tesztje: egy adatlapon kell bejelölnie, hogy hova és mikor óhajt utazni, hogy a tervezett látogatás milyen hosszú lesz, és ez alatt mit szeretne csinálni. Ez utóbbi azért fontos, mert az utasbiztosítások bizonyos fajtáiban nem szerepelnek extrém sportok, vagy akár bizonyos helyszínek sem. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, hogy egy egyszerű példával éljünk: ha Ön repülővel utazik, akkor az a poggyászbiztosításra mindenképpen más feltételeket jelent, mint ha közelre indulna utóval, és így a saját bőröndjét Ön szállítaná.

t

Spontán utazó vagyok, így hogy kössek biztosítást?

Aki még nem kötött ilyen utasbiztosítást, az azt hiszi, hogy ez sok időt vesz igénybe, és előre kell tervezni, ami elveheti a spontaneitás örömét, azonban egy teljes körű utasbiztosítás megkötése gyors.

Ma már sok minden automatizált, és egy egyszerűbb biztosítást megkötni nem sokkal több idő, mint bepakolni a bőröndöt, így akár az utolsó pillanatban is van rá lehetőség. Nem kell befáradni semmilyen irodába, nem kell senkihez alkalmazkodnia, elintézheti az egészet otthonról, a neten keresztül a bbp biztosítás kalkulátor segítségével.

t

Hogyan tudok teljes körű utasbiztosítást kötni?

Manapság már sok helyen lehet utasbiztosítást kötni, de a legkényelmesebb az online utasbiztosítás. Otthonában, akár este, a családi vacsora után összedugva fejüket tervezgethetik az utazás részleteit, hogy a várható programok közül mindent megfelelően bele lehessen foglalni. Ha Ön nem szeret sorban állni, hosszan utazni egy ügyintézésért, de szeretné tisztán látni saját tempójában átolvasni, átgondolni a feltételeket, akkor az online utasbiztosítás a legmegfelelőbb Önnek!

t

Autós utazásra is lehet biztosítást kötni? Mi tartozik bele?

Természetesen autós utazásra is lehet biztosítást kötni, annak ellenére, hogy ilyenkor a bejárt útvonal egészen eltérhet a tervezettől, tehát a biztosított autó és a személyek, vagyontárgyak szabadon mozognak. Az autós és buszos utazásokhoz általában ugyanazt a biztosítást szoktuk ajánlani, ám az autós utazásnál autós asszisztenciát is lehet, valamint érdemes is kötni.

Az autó biztosítása kiterjed a jármű helyszíni javítására, vagy ha ez nem lehetséges, akkor a szervizbe történő beszállításról (ez esetben a javítást már önnek kell állnia), a tovább utazási költségek megtérítéséről, vagy ha sok időbe telne a javítás, akkor a biztosítás gondoskodik az autó hazaszállításáról.

t

Van különbség ország és ország között az utazás biztosítás kötésekor?

Igen. Mint azt Ön is biztosan tudja, a biztosítás megkötésekor az Ön úti céljára is rákérdezünk. Ez azért van, mert a magyar külgazdasági és külügyminisztérium mindig meghatároz egy érvényben lévő, aktuális javasolt térséget, és egy nem javasolt térséget. A nem javasolt térségek azok az országok, ahol jelenleg háború dúl, vagy amelynek a létezését nem ismeri el a magyar állam, esetleg olyan országok, amelyek államszervezete nem elég megbízható ahhoz, hogy ott megfelelő biztonságban legyen egy utazó. Ezekre a területekre a biztosítás nem terjed ki. A másik ok, hogy különbség van országok között, hogy a biztosítás ára más európai úti célra, mint egy Európán kívüli célországra.

t

Online utasbiztosítás köthető telefonról?

Igen, a legtöbb okostelefon már képes rá, hogy az utasbiztosítás kalkulátort, illetve a program űrlapjait megjelenítse. Amennyiben Önnél nem jelenik meg valami, kérjük, jelezze ezt a kapcsolat menüpont alatt található címek vagy számok egyikén, igyekszünk javítani a hibát.

t

Köthető utas és poggyászbiztosítás sportos utazásra?

Természetesen lehet. Az, hogy az ember érdeklődéséből, hobbijából, esetleg foglalkozásából eredendően milyen programot tervez, befolyásolja a biztosítást, de kevés olyan dolog van, ami teljesen kizárná Önt a szolgáltatásból.

Egy utasbiztosítás általában megkülönbözteti a kaland-sportokat (lovaglás, vízi sport, hegymászás) az extrém sportoktól (sziklamászás, mélytengeri búvárkodás, vadvízi evezés), sőt, kiterjedhet sportversenyen való részvételre, sportfelszerelés védelmére is, ami egy költséges sport szerelmesei számára nagyon sokat jelenthet.

t

Milyen típusú sérüléseket és betegségeket fedez egy utazás biztosítás?

A legalapvetőbb, legolcsóbb biztosítások is fedik az orvosi és mentési költségeket, a mentőhelikopteres mentést és a beteg hazaszállítását. Van olyan biztosítás, amelyik alacsonyabb „limitet” állít be ezekre, például már egy pár száz forintos biztosítás is fedezi az orvosi költségeket több tízmillió forintos kezelési költségig és van, amely magasabbat. Ugyanakkor, ha Ön a vízi extrém sportok szerelmese, akkor az ezekből a tevékenységekből fakadó balesetekre már kiegészítő biztosítást kell kötni.

Általánosan elmondható, hogy a mindennapokban előforduló eseményekre (tehát nem sportolásból, extrém tevékenységekből fakadó) balesetek, betegségek sürgősségi orvosi ellátását fedezi a biztosító.

t

Mi az a poggyászbiztosítás?

A leggyakoribb biztosítási eset repülés esetén a poggyász eltűnése vagy sérülése. A poggyász biztosítására számos lehetőség van, attól kezdve, hogy a táskában kár keletkezik (a ruháink, bőröndünk megsérül). Ezen felül védve tudhatjuk az utazásunkat is: ha egy idegen országban ruha és felszerelés nélkül maradunk, mert a poggyász elkeveredett, az nagy anyagi károkat és mérhetetlen kellemetlenséget is okozhat, hiszen hirtelen nem tudunk mindent pótolni, esetleg annyi helyi valutánk sincs. A poggyászbiztosítás arra való, hogy áthidalja ezt a felmerülő problémát, és egy értékhatáron belül mozogva fizeti a biztosító az okozott kárt, azaz az új ruhák és eszközök hirtelen bevásárlását, valamint a tényleges újra megvásárlását itthon. Természetesen nem csak akkor kapjuk meg a poggyászunk védelmét, ha repülővel utazunk! Ha egy autóbalesetben megsérül a poggyász, ne adj’ isten ellopják értékeinket, akkor számíthatunk a biztosító segítségére.

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.