Családi balesetbiztosítás

tartalmazza a csomag Balesetbiztosítási védelem az egész családnak, az ön igényei szerint

tartalmazza a csomag Kedvező árak, kármentesség esetén díjvisszatérítés

tartalmazza a csomag Gyors, akár online biztosítás kötés

tartalmazza a csomag Gyors kifizetés, adómentesen

 

 

Családi balesetbiztosítás

tartalmazza a csomag Balesetbiztosítási védelem az egész családnak, az ön igényei szerint tartalmazza a csomag Kedvező árak, kármentesség esetén díjvisszatérítés tartalmazza a csomag Gyors, akár online biztosítás kötés tartalmazza a csomag Gyors kifizetés, adómentesen

Főoldal 9 Balesetbiztosítások 9 Családi balesetbiztosítás

Gyerekekkel szép az élet, mellettük nem lehet unatkozni, mindig történik valami, ugye? Sajnos a móka csak addig vicces, amíg ez a valami komolyabb nem lesz, és nem kell a család egyik tagjának sem a sürgősségire szaladnia. Mit tegyünk, ha mégis bekövetkezik a baj: miben segíthet egy családi balesetbiztosítás?

Úgy szép az élet, ha zajlik! Ha télen síelni megyünk, nyáron strandolni, ősszel kirándulni, tavasszal extrém sportolni. (Vagy ezek szabadon választott kombinációja). A szobában is jól tudjuk érezni magunkat, de az igazi kalandok odakint várnak. Ám a legtöbb kaland magában rejti a balesetek, sérülések kockázatát is, hiszen bármikor előfordulhat, hogy kimegy a bokánk, eltörjük a csuklónk, véletlenül legurulunk a domboldalról, vagy „a fejünkre esik egy tégla”. Sőt, a balesetektől az otthon maradás sem menthet meg, hiszen főzés közben elvághatjuk a kezünket, magunkra ránthatjuk a forró lábost, vagy megcsúszhatunk a fürdőszobában.

A gyerekek pedig különösen hajlamosak lépten-nyomon balesetet szenvedni: hobbijaik is szerteágazóbbak, veszélyérzetük is kisebb, no meg az odafigyelés sem mindig erősségük. Minden szülő tudja, hogy a ragtapasz, jód állandó kellékek egy-két gyerek mellett, hiszen a fára mászás, szaladgálás, felfedezés izgalma megannyi apróbb-nagyobb baleset forrása lehet.

Hogyan tegyük biztonságosabbá életünket?

Mi a teendő? Éljünk burokban? Bugyoláljuk be az éles asztalcsücsköket, rejtsük el a késeket és mostantól csak készételeken éljünk?

Badarság!

A baleseteket teljesen elkerülni nem lehet, de egy kis odafigyeléssel csökkenthetjük a mennyiségüket. Ha sportolás előtt bemelegítünk, odafigyelünk a megfelelő védőfelszerelésekre, biztonsági szabályokra, kiránduláskor nem térünk le az ösvényről, és a konyhában sem kapkodunk, akkor nagy valószínűséggel szép öregkort fogunk megélni. Érdemes ezt a tudást gyermekeinknek is átadni!

A baleseteket azonban nem lehet 100%-ban kiküszöbölni. Ha már bekövetkezett, akkor fontos, hogy a legjobban jöjjön ki belőle!

…De hogy tudok “jól kijönni” egy balesetből?

tartalmazza a csomag Életbiztosítás (csak a család felnőtt tagjainak;nem kötelező)

Halál bekövetkeztekor térít (lehet balesetből, közlekedési balesetből, vagy betegségből eredő is).

tartalmazza a csomag Baleseti halál

Balesetből eredő halál esetén tér, valamint olyan esetben is, ha a balesetet követően 1 éven belül hal meg a baleset következményeiben.

tartalmazza a csomag Baleseti eredetű rokkantság

Amennyiben maradandó egészségkárosodást szenved, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

tartalmazza a csomag Csonttörés

Ha csonttörést vagy csontrepedést szenved, akkor biztosító kifizeti az Ön által (a szerződésben) meghatározott összeget.

tartalmazza a csomag Lágyrészek sérülése

Ficam, szalagszakadás, izomszakadás esetén fizet a biztosító.

tartalmazza a csomag Baleseti kórházi napi térítés

Ha balesetet szenved és kórházba kerül, akkor egy ön által előre meghatározott összeget kap naponta.

tartalmazza a csomag Baleseti műtéti térítés

Ha balesetből eredően kórházba kerül, és műtéti beavatkozásra van szükség, akkor a biztosítása fizet.

tartalmazza a csomag Égési sérülés

Ha baleset következtében égési sérülést szenved, akkor a biztosító térít.

tartalmazza a csomag Baleseti keresőképtelenségi napi térítés (csak a család felnőtt tagjainak)

Balesetből eredő munkaképtelensége esetén napi díjat kap.

tartalmazza a csomag Közlekedési baleseti halál

Ha közlekedési balesetben hal meg, akkor a biztosítás az Ön által meghatározott összeget fizeti az örökösének, vagy a szerződésen megjelölt kedvezményezettnek.

tartalmazza a csomag Közlekedési balesetből eredő rokkantság

Amennyiben maradandó egészségkárosodást szenved, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

tartalmazza a csomag Baleseti költségtérítés

Igen! A Családi balesetbiztosítás akár a mentési költségeket, szállítási költségeket, balesetben megsérült fog, műfog, korona, híd és más fogászati segédeszköz javításának költségét, gyógyászati segédeszköz vagy más a kezeléshez szükséges eszközök beszerzésének a költségét is megfizeti Önnek.

Miért jó a családi balesetbiztosítás?

A baleset mindig rosszkor jön: félbe kell hagyni a nyaralást, kiesünk a munkából egy fontos projekt közepén, a gyerkőcnek ki kell hagyni pár hetet a suliból, vagy éppen az utazásra félretett pénzünket emészti fel, hogy nagy mennyiségű csokival vidítsuk fel kórházban fekvő szerettünket. A baleset nem csak a testünknek okozhat szenvedést, de bizony a pénztárcánknak is fájhat!

Éppen ezért érdemes családi balesetbiztosítást kötni, hogy minimalizáljuk a költségeket, és mindent megadhassunk az illetékesnek, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

A családi balesetbiztosítás – ahogy a neve is mutatja – akár az egész családnak megköthető, és minden újabb személy felvétele újabb kedvezményeket jelent, így még olcsóbb is, mint külön-külön szerződni.

Ha itt köt balesetbiztosítást, akkor Ön válogathatja össze, hogy hány személyt, és milyen szolgáltatásokat szeretne belefoglalni: nem kell feleslegesen fizetnie olyan szolgáltatásokért, amire nincs szüksége!

Balesetbiztosítást az egész családnak köthet, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A biztosítási tételek közül az egyetlen kivétel az életbiztosítás,és a baleseti keresőképtelenségi napi térítés, amelyeket csak felnőttekre (18+) lehet kötni.

A családi balesetbiztosítás gondoskodik az Ön, és szerettei biztonságáról, csökkentheti a „fájdalmat”, ha bekövetkezik a baj, segít felgyorsítani a gyógyulást. Ha hosszú távra köti, akkor évekre letudhatja a gondot – ráadásul 10-15-20 éves szerződés esetén több évnyi díjat is visszakaphat, így anyagilag is jól jár!

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.