Főoldal 9 Életbiztosítások

ÉLETBIZTOSÍTÁS

KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁS

Haláleset bekövetkeztekor, de egy baleset vagy egészségügyi probléma esetén is a lelki nehézségek mellett anyagi megterhelés is bekövetkezik. A kockázati életbiztosítás az Ön igényei szerint összeállítható biztosítási megoldás, amely a családját segíti, vagy az életbiztosítás fedezet mellett összeválogatható kiegészítő balesetbiztosítással, és egészségbiztosítási védelemmel az Ön felépülését támogatja. A teljes körű védelemért válassza a kockázati életbiztosítás, balesetbiztosítás és egészségbiztosítás szolgáltatásait! A kockázati életbiztosítások nem tartalmaznak megtakarítási számlát, csak a kockázati elemeket. Ez a biztosítás megköthető nálunk személyesen irodánkban vagy személyes találkozó nélkül, online. Kérje szakértőink segítségét!

időskori életbiztosítás

Nyugalom Plusz időskori életbiztosítás

Gyermekeinknek, unokáinknak egész életünk során a maximális segítséget akarjuk nyújtani. Miért lenne ez másként, ha mi magunk fizikailag nem vagyunk jelen? A Nyugalom időskori biztosítási csomaggal pénzügyi segítséget nyújthatunk a legnehezebb pillanatokban a hátrahagyott családtagjaink számára. Az életbiztosítás teljesebbé tehető baleseti biztosítás kiegészítő szolgáltatással is. Számolja ki a Nyugalom időskori életbiztosítási termék díját online kalkulátor segítségével!

Családi életbiztosítás

A család mindennél fontosabb! Gyermekeink, szeretteink biztonsága érdekében sok mindent megteszünk: biztonságosabb autó; bukósisak, könyök és térdvédő, ha a poronty biciklizik; vagy a lakásunk biztonságosabbá tétele. De ha mindezt megtesszük miért ne gondoskodnánk a pénzügyi biztonságukról, ha mi fizikailag már nem tudjuk megvédeni őket? A biztosító és a családi életbiztosítás ilyenkor segít Önnek és szeretteinek! A biztosítás megköthető a család felnőtt tagjai számára, de 18 éven aluliak részére csak baleseti biztosítás köthető. A családi életbiztosítás és kiegészítő baleset-, egészségbiztosítás megköthető rajtunk keresztül személyesen vagy online!

megtakarításos életbiztosítás

Megtakarításos életbiztosítás

Az ön jelenének és jövőjének biztonsága egy helyen. A biztosító a befektetési életbiztosítás által mind a kettőt kínálja egyszerre. A befektetési biztosítás kockázati kiegészítő fedezeteivel védekezhet a bekövetkező balesetek és egészségügyi problémák esetén előforduló kiadások megterhelései ellen, valamint tragédiák bekövetkeztekor felmerülő anyagi nehézségek ellen. A biztosítás megtakarítási számláján pedig megtakaríthat olyan célokra, amelyekre a jövőben biztos, hogy költenie kell. Halál esetén a befektetési számláján felhalmozott megtakarítást és a biztosítási összegeket a biztosító pillanatokon belül utalja kedvezményezettje részére a szolgáltatási igény benyújtását követően.

Csoportos életbiztosítás

Az életbiztosítások közé tartozik a csoportos életbiztosítási, balesetbiztosítási és egészségbiztosítási megoldásunk, amely egyszerű, olcsó és gyors megoldás, ha cége munkavállalóit vagy sportegyesülete sportolóit szeretné biztosítani. A csoportos életbiztosítás rengeteg előnnyel rendelkezik, amit érdemes Önnek is kiaknáznia! Ilyen eset például, hogy biztosítási fedezetet kínál a biztosító sportolói részére halál esetére, baleset bekövetkeztekor, de a biztosítási csomag kiegészíthető egészségügyi problémák kezelésének pénzügyi fedezetére is.