Megtakarításos életbiztosítás

tartalmazza a csomag Megtakarítás és kockázati biztosítás egyszerre

tartalmazza a csomag Kiemelt hozam lehetőség

tartalmazza a csomag Bármikor módosítható befektetési eszközalap portfólió

tartalmazza a csomag A nyereség a 11. évtől adómentesen hozzáférhető

 

 

Főoldal 9 Életbiztosítás 2024 9 Megtakarításos életbiztosítás

Önnek mi jelenti a teljes biztonságot? Ha felkészülhet az előrelátható dolgokra? Vagy Ön inkább a nem várt balesetekre szeretne megoldást találni a biztosító segítségével? Ha döntenie kellene, Ön melyiket választaná? Van egy jó hírünk: a megtakarításos életbiztosítás a rendszeres megtakarítási számlájával és a választható kockázati biztosítási kiegészítőivel nem kell egyikről sem lemondania!

Életbiztosítás, amire mindenkinek szüksége van

Manapság egyre többen gondoskodnak magukról, vagy éppen szeretteikről életbiztosítás formájában. Nem véletlen, hiszen tudják, hogy könnyebb megoldani a későbbi, váratlan kiadásokat, ha rendszeresen egy kisebb összeget erre fordítanak. Ha van életbiztosítása, nem kell többé aggódnia a jövő miatt, és több figyelmet fordíthat a jelenre, ami hatalmas terhet vesz le az ember válláról.

Az életbiztosítások megannyi típussal rendelkeznek, attól függően, hogy Önnek mik az igényei, és mit tart fontosnak. Az egyik legkedveltebb közülük, a megtakarításos életbiztosítás, ami sokkal többet nyújthat Önnek, mint azt elsőre gondolná.

Mit tehet Ön, ha egy konkrét célra gyűjt?

Lehet, hogy Önnek már van meglévő életbiztosítása, vagy éppen most győztük meg arról, hogy ez nélkülözhetetlen, a pénz azonban még mindig visszatartja?

Minden családnak megvannak a vágyai, tervei, amelyek megvalósítására megtakarításokat hoznak létre. Ezek a megtakarítások irányulhatnak lakásfelújításra, iskoláztatásra, vagy éppen régen vágyott utazásra, amik szintén fontosak.

Ne mondjon le egyikről sem! Nem kell választania az életbiztosítások adta kényelem és a jövőbeli tervei között. Létezik olyan életbiztosítás, amellyel egyszerre gondoskodhat mindkettőről aszerint, hogy Önnek éppen milyen szakaszban tart az élete.

 

  • Kétféle cél, egy biztosítás: Ön egy később megvalósítandó célra gyűjt, de emellett kockázati biztosítási megoldást is keres azokra az eseményekre, amikor baleset éri, vagy megbetegszik.
  • Ugyanazon cél elérésének bebiztosítása kétféle megoldással egyszerre: Ha van egy célja, például gyermeke taníttatása, akkor egy rendszeres díjas megtakarítási program segítségével előre gondoskodhat a szükséges pénzügyi alapok megteremtéséről. A kockázati biztosítási kiegészítőivel pedig arról gondoskodhat, hogy ha bekövetkezik egy sajnálatos esemény (halál, baleset, egészségügyi probléma), akkor az ne sodorja veszélybe a cél elérését.

Ismerje meg a megtakarításos életbiztosításainkat!

A megtakarításos életbiztosítás kitűnően ötvözi mindazt, amire a legtöbb családnak szüksége van. Az ilyen típusú életbiztosítások legtöbbjei hosszútávra szólnak. Ha a biztosítási szerződés időtartama alatt a biztosított személyt baleset éri, vagy komolyabb baj történik és meghal, akkor természetesen a biztosító fedezi a szomorú esettel járó költségeket vagy még többet ad, reményt a jövőbeli tervek megvalósulására. Ha pedig szerződés letelte után a biztosított személy életben van, (amit őszintén remélünk), akkor a megtakarítási számla tartalmát, vagyis az összegyűjtött összeget és az erre realizált befektetési hozam részt kapja kézhez Ön, vagy az a szerette, akinek szánta az összeget. Fontos tudnia, hogy ajánlatainkban kizárólag az egyszeri és rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításokkal foglalkozunk, a hagyományos életbiztosításokkal nem. Amennyiben hagyományos életbiztosítás iránt érdeklődik, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Megtakarításos életbiztosítás nyugdíjcélra

Napjainkban rendkívül fontos, hogy az ember gondoskodjon nyugdíjas éveiről, nyugdíjbiztosítással rendelkezzen. Ha nem akar leadni eddigi életszínvonalából, akkor azért már ma tennie kell! A nyugdíj előtakarékosság megoldásként szolgálhat, azonban azzal csak a saját jövőjét tudhatja biztonságban. Ha ennél többre vágyik, akkor a megoldást a megtakarításos életbiztosítás jelentheti, amivel nem csak önmagáról, hanem szeretteiről is gondoskodhat, akkor is, amikor Ön nem lesz már velük. A biztosított halála esetén ugyanis a biztosító kifizeti a megtakarítást nyereséggel együtt és a haláleseti biztosításban meghatározott összeget. A szerettei ennek felhasználásával rendezhetik a temetési költségeket, a hagyatéki járulékokat, vagy egyéb kiadásokat, ezzel is tehermentesítve őket. Nem kell amiatt aggódnia, hogy adósságokat, vagy komoly anyagi terheket hagy maga után.

Amit Ön kap megtakarítási számlával kombinált biztosítás mellett dönt:

tartalmazza a csomag Választható rendszeres vagy egyszeri díjas forint alapú megtakarítás, amelyet félretehet egyszeri alkalommal, vagy folyamatosan havonta, negyedévente, félévente, de akár éves ütemben is.

tartalmazza a csomag Választható élet -, baleset -, és egészségbiztosítás biztosítási kiegészítő (nem kötelező)

tartalmazza a csomag Kiemelt hozam lehetőség

tartalmazza a csomag  Választható és a tartam folyamán bármikor korlátozás nélkül változtatható befektetési eszközalap portfólió

tartalmazza a csomag  20%, de maximum 130.000 forint SZJA visszatérítés igényelhető

tartalmazza a csomag  Egyösszegű vagy járadékformájú pénzfelvétel lejárat után.

tartalmazza a csomag Örökölhető (halál esetén örököse vagy a megjelölt kedvezményezettje fér hozzá a biztosítás megtakarítási számláján összegyűjtött összeghez).

tartalmazza a csomag A biztosító bizonyos időközönként ajándék összegek jóváírásával honorálja a hűségét, és kitartását. (nem minden terméknél).

tartalmazza a csomag 11. évtől adómentes (kamatadó- és szocho-mentes) a hozam.

Nyugdíjbiztosítás érdekli? Ismerje meg nyugdíjcélú megtakarítás programunkat itt >>

Vagy kalkuláljon online nyugdíjbiztosítás kalkulátorunkkal >>

Megtakarításos életbiztosítás gyermeke jövőjére

A gyermek jövőjéről gondoskodni minden szülőnek feladata és bizonyos esetekben kötelessége is, például gondoljunk csak a kötelező taníttatásra. Ám a taníttatással nem ér véget a gondoskodás: a szülők a teljesítőképességük határáig, vagy még azon is túl szeretnék támogatni gyermeküket. De hogyan tudja megalapozni a pénzügyileg biztos, stabil jövőt? A rendszeres díjas – de akár egyszeri díjas is – megtakarításos életbiztosítások erre a helyzetre is kínálnak megoldást, hiszen hosszú távon kisebb összeggel nagy eredmény is elérhető!

Amit Ön kap megtakarítási számlával kombinált biztosítás mellett dönt:

tartalmazza a csomag Választható rendszeres vagy egyszeri díjas forint alapú megtakarítás, amelyet félretehet egyszeri alkalommal, vagy folyamatosan havonta, negyedévente, félévente, de akár éves ütemben is.

tartalmazza a csomag Választható élet -, baleset -, és egészségbiztosítás kockázati biztosítási kiegészítő (nem kötelező).

tartalmazza a csomag Kiemelt hozam lehetőség.

tartalmazza a csomag Választható és a tartam folyamán bármikor korlátozás nélkül változtatható befektetési eszközalap portfólió.

tartalmazza a csomag Tartam közben is hozzáférhető megtakarítás.

tartalmazza a csomag Választható díjátvállalás biztosítási kiegészítő révén az ön halála esetén a biztosító tovább fizeti ön helyett lejáratig a vállalt havi összeget. (nem minden terméknél).

tartalmazza a csomag Egyösszegű pénzfelvétel lejárat után.

tartalmazza a csomag Örökölhető (halál esetén örököse vagy a megjelölt kedvezményezettje fér hozzá a biztosítás megtakarítási számláján összegyűjtött összeghez) .

tartalmazza a csomag 11. évtől adómentes (kamatadó- és szocho-mentes) a hozam.

Gyermekének jövője a megtakarítás célja? Ismerje meg a gyermek megtakarítás programunkat itt >>

Bármilyen egyéb hosszútávú célra kötött megtakarításos életbiztosítás

A megtakarításos életbiztosítás nagyon is életszerű és rendkívül hasznos minden család számára. Segít abban, hogy önmagáról, vagy – ha bekövetkezik a legrosszabb – szeretteiről is gondoskodjon. Amennyiben csak az a célja, hogy legyen egy bizonyos összeg félretéve a jövőben bekövetkező események anyagi fedezetére, akkor is választhatja a megtakarítással egybekötött életbiztosítást, hiszen a termék rugalmasságából fakadóan a már összegyűjtött összegekhez a tartam közben is hozzáférhet. És hogy Önnek megéri-e? Minden bizonnyal, hisz saját magának tesz félre a saját céljaira.

Amit Ön kap megtakarítási számlával kombinált biztosítás mellett dönt:

tartalmazza a csomag Választható rendszeres vagy egyszeri díjas forint alapú megtakarítás, amelyet félretehet egyszeri alkalommal, vagy folyamatosan havonta, negyedévente, félévente, de akár éves ütemben is.

tartalmazza a csomag Választható kockázati élet -, baleset -, és egészségbiztosítás kockázati biztosítási kiegészítő (nem kötelező).

tartalmazza a csomag Kiemelt hozam lehetőség.

tartalmazza a csomag Választható és a tartam folyamán bármikor korlátozás nélkül változtatható befektetési eszközalap portfólió.

tartalmazza a csomag Tartam közben is hozzáférhető megtakarítás.

tartalmazza a csomag Választható díjátvállalás biztosítási kiegészítő révén az ön halála esetén a biztosító tovább fizeti ön helyett lejáratig a vállalt havi összeget. (nem minden terméknél).

tartalmazza a csomag Egyösszegű pénzfelvétel lejárat után.

tartalmazza a csomag Örökölhető (halál esetén örököse vagy a megjelölt kedvezményezettje fér hozzá a megtakarítási számlán összegyűjtött összeghez).

tartalmazza a csomag 11. évtől adómentes (kamatadó- és szocho-mentes) a hozam.

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.