Kockázati egészségbiztosítás

Kockázati egészségbiztosítás

Főoldal 9 Egészségbiztosítások 9 Kockázati egészségbiztosítás

Mit tenne, ha egy betegség bekövetkeztekor nem tudná ellátni családját? Milyen pénzügyi forrásokra támaszkodna, ha megrendült egészségi állapota miatt hónapokig vagy akár véglegesen keresőképtelen lenne? A megoldás egyszerű: állítsa össze magának az egészségbiztosítását! Csak azért fizet, amire valóban szüksége van!

Hogyan működik a kockázati egészségbiztosítás?

Az egészségbiztosítás gondját viseli pénzügyileg, amíg lábadozik és segít a kezelések költségeinek viselésében, ha súlyos betegséget diagnosztizálnak önnél!

Ehhez csupán ki kell választania azokat a kockázatokat, amelyek ellen szeretné magát biztosítani és meghatározza, hogy milyen összeget kapjon az esemény bekövetkeztekor:

puzzle ikon

Állítsa össze az igényeinek megfelelő kockázati egészségbiztosítás csomagot

puzzle ikon

Állítsa össze az igényeinek megfelelő kockázati egészségbiztosítás csomagot

Életbiztosítás

Halál bekövetkeztekor térít (lehet balesetből, közlekedési balesetből, vagy betegségből eredő is).

Kórházi napi térítés

Amennyiben Ön betegségből eredően kórházba kerül, akkor a biztosító a kórházban töltött napok számának megfelelő összeget küldd a bankszámlájára.

Műtéti térítés

Ha műtétre kerül a sor, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

Rosszindulatú daganatos megbetegedések

A biztosítás megkötését követően diagnosztizált rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén a biztosító kifizeti Önnek a biztosítási szerződésben meghatározott összeget.

Daganatdiagnosztika

Háziorvosa vagy daganat gyanű kivizsgálására jogosult szakorvos vizsgálatának pozitív eredménye alapján rosszindulatú daganatos betegség gyanúját írja le, akkor a biztosító a további viseli a további kivizsgálások költségeit.

Kiemelt kockázatú betegségek diagnosztizálása

A kockázatviselés kezdetéhez képest előzmény nélküli, alábbi váratlan betegségek közül valamelyik bekövetkezik, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

69%-ot meghaladó egészségkárosodás

Amennyiben maradandó egészségkárosodást szenved, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

39%-ot meghaladó egészségkárosodás

Amennyiben maradandó egészségkárosodást szenved, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

Keresőképtelenségi napi térítés (táppénz)

Ha balesetet szenved vagy megbetegszik és az orvosa által igazoltan saját jogon folyamatosan keresőképtelen állományban van, akkor a biztosító napi térítést fizet Önnek.

Ezt kapja, ha megköti a Testőr egészségbiztosítást

  • 24 órás biztosítási védelmet az egész világra.
  • Egy rugalmas, teljes mértékben az Ön igényeire szabott biztosítást.
  • Korrekt és gyors kártérítést, ha bekövetkezett a baj.