Társasház biztosítás

tartalmazza a csomag Biztosítási védelem a pincétől a padlásig

tartalmazza a csomag Kedvező árak

tartalmazza a csomag Különleges fedezetek, például állatok okozta károk térítése

tartalmazza a csomag Gyors kifizetés a kárbejelentést követően

 

 

Társasház biztosítás

tartalmazza a csomagBiztosítási védelem a pincétől a padlásig tartalmazza a csomag Kedvező árak tartalmazza a csomag Különleges fedezetek, például állatok okozta károk térítése tartalmazza a csomag Gyors kifizetés a kárbejelentést követően

Főoldal 9 Vagyonbiztosítások 9 Társasház biztosítás

A társasház biztosítás segít az Ön társasházának, lakóközösségének a közös vagyon, valamint a lakók vagyonának megvédésében. Emellett a közös biztosítás olcsóbb és kár esetén lényegesen gyorsabb ügyintézést kínál, mint az egyénileg megkötött lakásbiztosítások

Mit véd és mi ellen jó a társasház biztosítás?

A társasház biztosítás megkötése nem kötelező, de nagyon ajánlott, mert az épület folyamatosan ki van téve olyan eseményeknek, amelyek kisebb-nagyobb befektetéssel hozhatók csak helyre. A társasház biztosítás megvédi az épületet a pincétől a padlásig a leggyakoribb viharkároktól elkezdve bizonyos vadállatkárokon keresztül a lakók egymásnak – nem szándékosan – okozott káraiig. Ennél azonban még többet is jelenthet egy társasházi biztosítás a lakók részére:

 

  • Költség csökkentés minden egyes lakásnál: nincs szükség egyenként teljes körű lakásbiztosítás megkötésére, csupán ingóság fedezet kötésére van szükség, ami jelentősen olcsóbb lehet az ingatlan+ingóság fedezetet nyújtó biztosításoknál.
  • Gyorsabb kárrendezés: ha kár keletkezik egy kézben összpontosul az egész házra vonatkozó kárrendezés, ezzel időt, energiát és utánajárást spórol: 1 telefonos vagy online kárbejelentés elég az egyszerre történt összes kár egyidejű jelzésére a biztosító felé. Nincs szükség arra, hogy az ügyfelek – a lakók egyenként bejelentse a kárát ugyanannál az eseménynél.
  • Közös értékek védelme: A közös területeken lévő ingóság is védelmet élvezhet, amellyel kár esetén a lakóközösség vagyona, ezzel együtt pénzügyei is biztonságban lesznek.

Károk és kiadások, amelyeket elfelejthet, ha van társasház biztosítás (példák)

Nagy erejű szélvihar megrongálja a kéményeket és tetőcserepeket, ennek következménye, hogy néhány lakás beázott. A kémény, a tető és a beázott lakások helyreállítását a társasház biztosítás alapján a biztosító téríti.

viharkár

Nyári felhőszakadás következtében a pincéket elárasztja a víz. A víz által okozott károk helyreállítását a biztosító fizeti, amennyiben ingóság is sérült, megsemmisült, akkor azt a társasház biztosítás szerződésbe kötött kollektív ingóság, vagy egyénileg kötött ingóság biztosítás fedezi.

társasház biztosítás vízkár

Elektromos zárlat miatt az egyik lakásban tűz üt ki, a lakásban tárolt ingóságok megsemmisülnek, a füst beszennyezi a lépcsőházat és további lakásokat. Tűz esetén a biztosító – a társasház biztosítás értelmében – mind a lakások, mind a közös területeket helyreállítását térít. A megsemmisült ingóságot az egyénileg kötött lakásbiztosítás ingóság fedezet része, vagy a társasház biztosítás mellé kötött kollektív ingóság biztosítás téríti.

tűzkár

A MSK-64 skálán 5-ösnél erősebb földrengés rázza meg a biztosított társasházat. A lift életveszélyes, használhatatlan, a lakásokban megrepedtek a falak, a külső vakolat lehullott. A biztosító földrengés esetén állja a biztosított épület kárainak helyreállítását.

földrengéskár

A viharban több villámcsapás is érte a társasházat. Tönkrement az elektromos garázskapu, valamint néhány bedugva hagyott hűtő és számítógép is megrongálódott. A garázskapu javítását a társasház biztosítás fedezi, a lakók tönkrement ingóságait pedig egyénileg kötött ingóságbiztosításuk vagy a kollektív ingóságbiztosítás téríti.

villámcsapás

Miért éri meg Önnek biztosítást kötni az épületre?

tartalmazza a csomag Az aljától a tetejéig védettséget élvez az épület

tartalmazza a csomag Egyszerűbb, gyorsabb kárügyintézés

tartalmazza a csomag A társasház biztosításban a lakók ingóságát is biztosíthatja

tartalmazza a csomag Olcsóbb, mint a lakók által egyénileg megkötött lakásbiztosítás

tartalmazza a csomag Az egész országra kiterjedő balesetbiztosítással védheti a lakások tulajdonosait

tartalmazza a csomag A közös képviselő és a lakók szakmai kérdésekkel, kárbejelentéssel, egyéb ügyintézéssel telefonos elérhetőségeinken, online és személyesen mindig fordulhatnak hozzánk.

A társasház biztosítás több, mint épületbiztosítás

Ingóságbiztosítás a társasház biztosításban

Gyakran megesik, hogy a lakók elfeledkeznek a saját ingatlanukon belül található értékekre lakásbiztosítást kötni. Ha bekövetkezik a baj és nem csak az épület sérül, akkor pénzügyileg súlyos terhet ró a lakóra az ingóságok megjavíttatása vagy újra beszerzése. Erre nyújt megoldást a kollektív ingóságbiztosítás, amelyet kiegészítőként kérhet a társasház biztosítás megkötésekor. A kollektív ingóságbiztosítás olcsóbb, mintha a lakók egyenként kötnének lakásbiztosítást, így ezt a kiegészítőt is megéri kihasználni.

A kollektív ingóságbiztosítás szolgáltatásai

Minden a szerződésben meghatározott kár bekövetkeztekor a biztosító maximum 3.000.000 Ft-ig vállalja az ingatlanon belül található értékek pótlásának költségtérítését.

tartalmazza a csomag Legfeljebb 3.000.000 Ft/ingatlan (az azon belül található értékek)

Balesetbiztosítás a társasház biztosításban

A balesetbiztosítás gyors segítséget jelent annak a lakónak (vagy örökösének), akit a baleset ért. A kollektív balesetbiztosítás a társasházon kívül történt balesetekre is kiterjed, így bárhol jár védettséget élvez!

A balesetbiztosítás szolgáltatásai

tartalmazza a csomag Baleseti halál: 300.000 Ft / biztosított,

tartalmazza a csomag Baleseti rokkantság: 300.000 Ft / biztosított,

tartalmazza a csomag Csonttörés: 5 ezer Ft / biztosított,

tartalmazza a csomag Közlekedési baleseti halál: 600 ezer Ft / biztosított.

Gépjármű biztosítás

Ha gépjármű biztosítás, akkor rögtön a kötelező, és a casco jut eszébe mindenkinek, hiszen miért is jutna eszébe a társasház biztosítás? A társasház biztosítás azonban hasonlóan egy casco biztosításhoz, fedezetet nyújt a társasház részét képező magántulajdonú garázsban, mélygarázs parkolóban a társasházi lakók autóira is, amellyel a biztosító segítséget nyújt azoknak, akiknek casco biztosítása a kár bekövetkeztekor nincs.

A gépjármű biztosítás szolgáltatása

tartalmazza a csomag Maximum 4 000 000 Ft/kár/gépjármű

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.