MENU
lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás

Egy élet munkája kerülhet veszélybe! Noha egy lakásbiztosítás sajnos nem képes megvédeni értékeit a nem várt eseményektől, azonban a biztosító jelentős segítséget nyújt a bekövetkezett károk enyhítésében.

A biztosítások ezen belül a lakásbiztosítások által a biztosítók évente százmilliárd forintnyi kárkifizetéssel segítenek az anyagilag nehezen viselhető helyreállításokban, felújításokban, de a kötelező alapfedezeteken túl a választható kiegészítőkkel immár szinte életünk minden mozzanatát biztosíthatjuk.

Csomagok

A legújabb Házőrző lakásbiztosítás minden téren az ügyfél igényeihez igazodik. 4 csomag mindegyike tartalmazza az alapkockázatokat és az alacsonyabb csomagok is kiegészíthetőek az ügyfélnek fontos elemekkel, így az ingatlan az ingóság és a lakók is biztosítottak, emellett a mindennapokban előforduló kisebb-nagyobb problémák is könnyen megoldhatóvá válnak az anyagi segítségnek köszönhetően.

Önnek ajánljuk a Top csomagunkat, ha:

Ön minden lehetséges kockázat ellen védeni szeretné vagyontárgyait a lehető legmagasabb térítési összegekkel.

Mit kap ön, ha megköti?

A Top, all risk fedezet, vagyis az ingatlana, ingóságai és életmódja teljes védelemben részesülnek.

információ Mi mindent tartalmaz a Top? Olvasson bővebben a Top csomagról>>


lakásbiztosítás online visszahívást kérek!


Önnek ajánljuk az Extra csomagot, ha:

Ön a termékbe építve szeretné az összes fontosabb kockázati elemet elérni.

Mit kap ön, ha megköti?

Az Extra lényegesen magasabb szolgáltatási összegű biztosítási védelmet tartalmaz, mint az alacsonyabb csomagok és kiegészítőik. További kiegészítő biztosítások még jobbá tehetik lakásbiztosítását: Jogvédelem biztosítás, Kölyök csomag, Öko kiegészítő, Garancia plusz, Gépjármű biztosítás, Ebtartói felelősségbiztosítás, Utazás csomag, Időjárás biztosítás, Egészségcsomag, Futrinka kisállat-biztosítás, Smart biztosítás.

információ Mi mindent tartalmaz az Extra? Olvasson bővebben az Extra csomagról>>


lakásbiztosítás online visszahívást kérek!


Önnek ajánljuk a Nívó csomagot, ha:

Ön a saját ízlésének és mindennapjainak megfelelően szeretné összeállítani a lakásbiztosításának nagy részét.

Mit kap ön, ha megköti?

A Nívó tartalmazza az alap kockázatokat, felelősség biztosítást, villám- és füstkárt, beázás, kívülről érkező víz okozta károkat, különleges üvegek törésének biztosítását, emellett komfort csomagot és baleset csomagot. További 18 kiegészítő csomaggal teheti teljesebbé biztosítását.

információ Mi mindent tartalmaz a Nívó? Olvasson bővebben a Nívó csomagról>>


visszahívást kérek!


Önnek ajánljuk a Mozaik csomagot, ha:

Ön 100%-ig a saját elképzeléseihez szeretné igazítani biztosítását.

Mit kap ön, ha megköti?

A Mozaik kötelezően tartalmazza az alap kockázatokat, valamint felelősségbiztosítást, emellett a biztosító által összeállított 23-féle kiegészítőből választhatja ki, ami az Ön igényeinek a legfontosabb.

információ Mi mindent tartalmaz a Mozaik? Olvasson bővebben a Mozaik csomagról>>


visszahívást kérek!

Lakásbiztosítás árak: ennyibe kerül a lakásbiztosítás

Ahogy nincs két egyforma ember, ugyanígy nincs két egyforma ingatlan sem! Fura is lenne, ha az élet más területén is egyen megoldásokat kapna az ember. Gondoljunk csak arra, hogy mi történne, ha a 44-es lábú ember 41-es egyencipőt kapna a boltban. Elég humorosan hangzik, ugye?

Ahogy nincs egyencipő, ami mindenkire jó, úgy nincs „egyen-lakásbiztosítás sem", ami mindenkinek megfelel és ezt tudja a biztosító is. Ezért könnyen személyre és igényekre szabható a lakásbiztosítás, hogy Önnek az életmódjához igazított biztosítása legyen.

Ahhoz, hogy Önre szabott lakásbiztosítást tudjunk kínálni, néhány információra van szükségünk, ha ezek az adatok rendelkezésünkre állnak, akkor 5 perc alatt kiszámoljuk az Ön egyedi lakásbiztosításának az árát és ha tetszik, amit mondunk, akkor gyors online kalkulátor segítségével azonnal meg tudjuk kötni biztosítását.

Mitől függnek az lakásbiztosítás árak?

Ahogy fentebb már említettük biztosítások ára sok mindentől függhet, de hogy lássa mennyire egyediek az igények csak néhány példát említünk:

  • Csak ingatlanbiztosításra, vagy csak ingóságbiztosításra, vagy ingatlan+ingóság fedezetre van szüksége? (Hogy mi is az ingóság, mi minősül annak a biztosító szerint, arról bővebben írtunk a Mire jó az ingóságbiztosítás? című blog bejegyzésünkben.)
  • Milyen értéket képvisel a lakása/háza (milyen állapotú például vagy hol helyezkedik el?)
  • Milyen értéket képvisel az ingóság? (honnan vásárol bútort, használtan, esetleg design vagy egyedi bútorokkal rendezi be az ingatlan helyiségeit?)
  • Milyen csomagot válasz? Ön szeretné összeállítani és csak minimális, a legszükségesebb fedezetre vágyik, netán az all risk megoldás érdekli?
  • Hogyan fizet? Ön mindig a hagyományos csekkes megoldással fizet, vagy elektronikus fizetési megoldások közül választ?

Kedvezmények

  • Többszerződéses kedvezmény: 5% (kedvezményt adunk, ha egyéb szerződést is köt velünk)
  • 50 év feletti ügyfelek kedvezménye: 5%
  • 65 évnél idősebbeknek a díjkedvezmény: 10%
  • Hűség kedvezmény: 20% (minimum 3 éves tartamra kötött biztosításra 20% díjkedvezményt adunk)
  • Online ügyintézés kedvezmény: 4% (email címre történő értesítők küldése, valamint online kapcsolattartás)

Lakásbiztosítás kalkulátor: kösse meg nálunk online a biztosítását, miközben egy profi üzletkötő ad tanácsot

Bizonyára ön is találkozott már olyan kalkulátor oldallal, ahol pillanatok alatt elveszett egy szimpla kalkulációhoz bekért adatok tengerében. Már azt sem tudja, hogy igazából milyen biztosítás kötését is indította el, mert annyiféle kötelező adat megadására van szükség, ezért nem egyszerű egy kalkulátor használatával megkötni egy biztosítást.

Mi biztosítjuk Önnek a gyors online biztosítás kötés kényelmét úgy, hogy a telefonon átbeszélt adatait és igényeit felvisszük a biztosító rendszerébe, majd egy kötelező „online nyilatkozat elfogadás" keretében áttekinti az adatokat, ezt követően, ha minden rendben, akkor elfogadja, majd kifizeti és már kész is a biztosítása.

1. tanácsot adunk,

2. elkészítjük a szerződést,

3. ön áttekinti és elfogadja online,

4. majd bankkártyával fizet az OTP biztonságos fizetési felületén,

5. és már meg is kapja az ajánlatot, valamint hamarosan a biztosítási kötvényét ugyancsak online.

Miért éri meg Önnek megkötni és főleg miért éri meg velünk kötni?

Bármilyen probléma adódik, rajtunk keresztül intézheti az ügyeit, minket könnyen elér és szívesen segítünk; a kapcsolat nem szűnik meg a biztosítás megkötése után!

Egy gyors kárbejelentés, valamint szemlézés után kifizetik a kárát (amennyiben jogos a kárigény).

Kárbejelentést követően, bizonyos esetekben egyenesen a biztosító küldi ki a szakembert a probléma megoldására, időt, energiát, utánajárást és nem utolsósorban pénzt spórolva Önnek.

A legnagyobb értékei, vagyis az ingatlana és ingóságai biztonságban lesznek, ezáltal a pénzügyei is.

Nem csak az ingatlana és az ingóságai lesznek biztonságban, hanem a beépített személybiztosítás révén Ön és családja is.

Kiegészítőkkel személyre szabhatja biztosítását, így biztosan azt kapja, amire szüksége van.

Hitelfedezet

Hitel felvételekor, amennyiben a hitel fedezeteként az ön ingatlana áll, akkor a bank a folyósítás feltételeként előírhatja a lakásbiztosítás megkötését. Ám ezzel nem zárul le az ügy, mert szükség van egy úgynevezett hitelbiztosítéki záradék bejegyzésre, amelyet a bank a biztosítók által kiállított dokumentum alapján elfogad, így pedig megtörténhet a hitel folyósítása.

Amennyiben a bank előírta Önnek a biztosítás megkötését, akkor az általunk kötött lakásbiztosításra fel tudjuk vezetni a hitelszerződés adatait és ki tudjuk állítani a „nyilatkozat hitelbiztosítéki záradék bejegyzésről" nevű dokumentumot a biztosító hivatalos formanyomtatványán, azonban erre az alábbi adatok megadására van szükségünk:
Hitelező adatai; hitelszerződés száma; hitelszerződés kezdete, lejára; hitelösszeg

Tudta? Lakáshitel és egyéb ingatlanfedezetes hitel termékek összehasonlításával mi is foglalkozunk. Ha lakáshitel iránt érdeklődik kattintson!

 

Válasszon Önhöz illő lakásbiztosítást még ma!

Top   Extra
     

lakásbiztosítás online visszahívást kérek!

 

lakásbiztosítás online visszahívást kérek!

Nívó   Mozaik
     

visszahívást kérek!

 

visszahívást kérek!