MENU
nyaralóbiztosítás

Nyaralóbiztosítás

Ön nyugodtan alszik egész évben? Télen-nyáron, akkor is, ha már hetek vagy hónapok óta senki nem nézett rá a nyaralójára? A szabad prédául hagyott, szemmel láthatólag lakatlan ingatlanok nem csak a betörők számára vonzóak, hanem a természet is visszakövetelheti magának a területet. Abban segítünk, hogyan segíthet Önnek egy jó nyaralóbiztosítás!

Sok év munkája veszhet kárba egy váratlan vihar után. Nyaralója beázhat, sérülhet, melynek javítása anyagilag megterhelő lehet. Noha egy nyaralóbiztosítás nem védheti meg ingatlanát és értékeit a váratlan eseményektől, azonban jelentős segítség lehet a bekövetkezett károk enyhítésében.

Miért éri meg Önnek a nyaralóbiztosítás?

Bármilyen probléma adódik, a kárbejelentés- és felmérés után a biztosító fizet (amennyiben jogos a kárigény), nem Önnek kell a javíttatások költségeit állnia

A legnagyobb értékei, vagyis az ingatlana és ingóságai, egyaránt biztonságban lesznek

Nem csak az ingatlana és az ingóságai lesznek biztonságban, hanem a beépített személybiztosítás révén Ön és családja is

Különböző kiegészítőkkel személyre szabhatja biztosítását, így biztosan azt kapja, amire szüksége van

A nyaralóbiztosítás csomagjai

A lakásbiztosítás köthető nyaralókra is, egyedi, személyre szabott feltételekkel. A 4 csomag mindegyike tartalmazza az alapkockázatokat, és még a legalacsonyabb csomag is kiegészíthető az Önnek fontos elemekkel.


Önnek ajánljuk Top csomagunkat, ha:

Ön minden lehetséges kockázat ellen védeni szeretné nyaralóját és vagyontárgyait a lehető legmagasabb térítési összegekkel. A Top csomag egy all risk fedezet, tehát ingatlana és ingóságai 100%-os védelemben részesülnek.

Mi mindent tartalmaz a nyaralóbiztosítás Top csomagja? Itt megtalálja >

visszahívást kérek!


Önnek az Extra csomagot ajánljuk, ha:

Ön az összes fontosabb kockázattal szemben szeretné védeni magát és nyaralóját. A nyaralóbiztosítás Extra csomagja lényegesen magasabb szolgáltatási összegű biztosítási védelmet tartalmaz, mint az alacsonyabb csomagok és kiegészítőik. Ezen felül az Extra csomag további csomagokkal is kiegészíthető, személyre szabható. Megóvhatja nyaralója területén élő háziállatát a Futrinka kisállat-biztosítás, gépjárművét pedig a gépjármű biztosítás hozzáadásával. Hozzáadható még: Jogvédelem biztosítás, Kölyök csomag, Öko csomag, Garancia plusz, Ebtartói felelősségbiztosítás, Utazás csomag, Időjárás biztosítás, Egészségcsomag, valamint Smart biztosítás.

Mi mindent tartalmaz a nyaralóbiztosítás Extra csomagja? Itt megtalálja >

visszahívást kérek!


Önnek ajánljuk a Nívó csomagot, ha:

Szereti az a la carte megoldásokat, ha Ön a saját ízlésének és életvitelének megfelelően akarja összeállítani a nyaralóbiztosításának nagy részét. A Nívó csomag tartalmazza az alap kockázatokat; a felelősség-biztosítást, villám-és füstkár, beázás- illetve kívülről érkező víz okozta károk, különleges üvegek törésének biztosítását, valamint komfort csomagot és baleset csomagot. A Nívó csomag további 18 csomaggal egészíthető ki.

Mi mindent tartalmaz a nyaralóbiztosítás Nívó csomagja? Itt megtalálja >

visszahívást kérek!


Önnek a Mozaik csomagot ajánljuk, ha:

Ön 100%-ig a saját igényeinek megfelelően szeretné összeállítani nyaralóbiztosítását - ez már nem is a la carte, ez már DIY, amikor Ön főzi meg az ételt saját ízlése szerint. A Mozaik csomag kötelezően tartalmazza az alap kockázatokat, valamint felelősségbiztosítást, emellett 23-féle kiegészítőből választhatja ki, ami az Ön igényeinek a legfontosabb.

Mi mindent tartalmaz a nyaralóbiztosítás Mozaik csomagja? Itt megtalálja >

visszahívást kérek!


Mennyibe kerül a nyaralóbiztosítás?

Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma igény, sem nyaraló! Ahhoz, hogy az Ön igényeinek megfelelő nyaralóbiztosítást tudjunk kínálni, mindig egyedi kalkuláció után mondunk árat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és 5 perc alatt kiszámoljuk az Ön egyedi nyaralóbiztosításának várható költségeit!

A díjszámítás során többféle kedvezményt is figyelembe veszünk, hogy még kedvezőbb legyen az Ön számára a választott csomag. Ilyen kedvezmények például a:

  • Többszerződéses kedvezmény: 5% kedvezményt adunk, ha egyéb szerződést is köt velünk, nem csak a nyaralójának biztosítását
  • 50 év feletti ügyfeleink 5% kedvezményt kapnak
  • 65 évnél idősebbeknek a díjkedvezmény 10% 
  • Hűség kedvezmény: 20%, ha minimum 3 éves tartamra köti a biztosítást
  • Online ügyintézés kedvezmény: 4%

 

Önnek miben segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot és perceken belül kiszámoljuk, hogy mennyibe kerül Önnek a nyugodt éjszakai alvás...