Családi balesetbiztosítás

tartalmazza a csomag Balesetbiztosítási védelem az egész családnak, az ön igényei szerint

tartalmazza a csomag Kedvező árak, kármentesség esetén díjvisszatérítés

tartalmazza a csomag Gyors, akár online biztosítás kötés

tartalmazza a csomag Gyors kifizetés, adómentesen

 

 

Családi balesetbiztosítás

tartalmazza a csomag Balesetbiztosítási védelem az egész családnak, az ön igényei szerint tartalmazza a csomag Kedvező árak, kármentesség esetén díjvisszatérítés tartalmazza a csomag Gyors, akár online biztosítás kötés tartalmazza a csomag Gyors kifizetés, adómentesen

Főoldal 9 Balesetbiztosítások 9 Családi balesetbiztosítás

Gyerekekkel szép az élet, mellettük nem lehet unatkozni, mindig történik valami, ugye? Sajnos a móka csak addig vicces, amíg ez a valami komolyabb nem lesz, és nem kell a család egyik tagjának sem a sürgősségire szaladnia. Mit tegyünk, ha mégis bekövetkezik a baj: miben segíthet egy családi balesetbiztosítás?

Úgy szép az élet, ha zajlik! Ha télen síelni megyünk, nyáron strandolni, ősszel kirándulni, tavasszal extrém sportolni. (Vagy ezek szabadon választott kombinációja). A szobában is jól tudjuk érezni magunkat, de az igazi kalandok odakint várnak. Ám a legtöbb kaland magában rejti a balesetek, sérülések kockázatát is, hiszen bármikor előfordulhat, hogy kimegy a bokánk, eltörjük a csuklónk, véletlenül legurulunk a domboldalról, vagy „a fejünkre esik egy tégla”. Sőt, a balesetektől az otthon maradás sem menthet meg, hiszen főzés közben elvághatjuk a kezünket, magunkra ránthatjuk a forró lábost, vagy megcsúszhatunk a fürdőszobában.

A gyerekek pedig különösen hajlamosak lépten-nyomon balesetet szenvedni: hobbijaik is szerteágazóbbak, veszélyérzetük is kisebb, no meg az odafigyelés sem mindig erősségük. Minden szülő tudja, hogy a ragtapasz, jód állandó kellékek egy-két gyerek mellett, hiszen a fára mászás, szaladgálás, felfedezés izgalma megannyi apróbb-nagyobb baleset forrása lehet.

Hogyan tegyük biztonságosabbá életünket?

Mi a teendő? Éljünk burokban? Bugyoláljuk be az éles asztalcsücsköket, rejtsük el a késeket és mostantól csak készételeken éljünk?

Badarság!

A baleseteket teljesen elkerülni nem lehet, de egy kis odafigyeléssel csökkenthetjük a mennyiségüket. Ha sportolás előtt bemelegítünk, odafigyelünk a megfelelő védőfelszerelésekre, biztonsági szabályokra, kiránduláskor nem térünk le az ösvényről, és a konyhában sem kapkodunk, akkor nagy valószínűséggel szép öregkort fogunk megélni. Érdemes ezt a tudást gyermekeinknek is átadni!

A baleseteket azonban nem lehet 100%-ban kiküszöbölni. Ha már bekövetkezett, akkor fontos, hogy a legjobban jöjjön ki belőle!

…De hogy tudok “jól kijönni” egy balesetből?

tartalmazza a csomag Életbiztosítás (csak a család felnőtt tagjainak;nem kötelező)

Halál bekövetkeztekor térít (lehet balesetből, közlekedési balesetből, vagy betegségből eredő is).

tartalmazza a csomag Baleseti halál

Balesetből eredő halál esetén tér, valamint olyan esetben is, ha a balesetet követően 1 éven belül hal meg a baleset következményeiben.

tartalmazza a csomag Baleseti eredetű rokkantság

Amennyiben maradandó egészségkárosodást szenved, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

tartalmazza a csomag Csonttörés

Ha csonttörést vagy csontrepedést szenved, akkor biztosító kifizeti az Ön által (a szerződésben) meghatározott összeget.

tartalmazza a csomag Lágyrészek sérülése

Ficam, szalagszakadás, izomszakadás esetén fizet a biztosító.

tartalmazza a csomag Baleseti kórházi napi térítés

Ha balesetet szenved és kórházba kerül, akkor egy ön által előre meghatározott összeget kap naponta.

tartalmazza a csomag Baleseti műtéti térítés

Ha balesetből eredően kórházba kerül, és műtéti beavatkozásra van szükség, akkor a biztosítása fizet.

tartalmazza a csomag Égési sérülés

Ha baleset következtében égési sérülést szenved, akkor a biztosító térít.

tartalmazza a csomag Baleseti keresőképtelenségi napi térítés (csak a család felnőtt tagjainak)

Balesetből eredő munkaképtelensége esetén napi díjat kap.

tartalmazza a csomag Közlekedési baleseti halál

Ha közlekedési balesetben hal meg, akkor a biztosítás az Ön által meghatározott összeget fizeti az örökösének, vagy a szerződésen megjelölt kedvezményezettnek.

tartalmazza a csomag Közlekedési balesetből eredő rokkantság

Amennyiben maradandó egészségkárosodást szenved, akkor az Ön által meghatározott összeget kapja kártérítésként a biztosítótól.

tartalmazza a csomag Baleseti költségtérítés

Igen! A Családi balesetbiztosítás akár a mentési költségeket, szállítási költségeket, balesetben megsérült fog, műfog, korona, híd és más fogászati segédeszköz javításának költségét, gyógyászati segédeszköz vagy más a kezeléshez szükséges eszközök beszerzésének a költségét is megfizeti Önnek.

Miért jó a családi balesetbiztosítás?

A baleset mindig rosszkor jön: félbe kell hagyni a nyaralást, kiesünk a munkából egy fontos projekt közepén, a gyerkőcnek ki kell hagyni pár hetet a suliból, vagy éppen az utazásra félretett pénzünket emészti fel, hogy nagy mennyiségű csokival vidítsuk fel kórházban fekvő szerettünket. A baleset nem csak a testünknek okozhat szenvedést, de bizony a pénztárcánknak is fájhat!

Éppen ezért érdemes családi balesetbiztosítást kötni, hogy minimalizáljuk a költségeket, és mindent megadhassunk az illetékesnek, hogy minél hamarabb meggyógyuljon.

A családi balesetbiztosítás – ahogy a neve is mutatja – akár az egész családnak megköthető, és minden újabb személy felvétele újabb kedvezményeket jelent, így még olcsóbb is, mint külön-külön szerződni.

Ha itt köt balesetbiztosítást, akkor Ön válogathatja össze, hogy hány személyt, és milyen szolgáltatásokat szeretne belefoglalni: nem kell feleslegesen fizetnie olyan szolgáltatásokért, amire nincs szüksége!

Balesetbiztosítást az egész családnak köthet, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt. A biztosítási tételek közül az egyetlen kivétel az életbiztosítás,és a baleseti keresőképtelenségi napi térítés, amelyeket csak felnőttekre (18+) lehet kötni.

A családi balesetbiztosítás gondoskodik az Ön, és szerettei biztonságáról, csökkentheti a „fájdalmat”, ha bekövetkezik a baj, segít felgyorsítani a gyógyulást. Ha hosszú távra köti, akkor évekre letudhatja a gondot – ráadásul 10-15-20 éves szerződés esetén több évnyi díjat is visszakaphat, így anyagilag is jól jár!

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.