Nemzetközi egészségbiztosítás

tartalmazza a csomag XXI. századi, teljes körű, gyors ellátás

tartalmazza a csomag Csomagtól függően ellátás Európában, Európában  és Izraelben, az egész világon (kivéve USA), valamint az egész világon az USA-t is beleértve.

tartalmazza a csomag Tervezhető, akut és sürgősségi ellátások egyaránt

tartalmazza a csomag Családi és csoportos extra kedvezmények

tartalmazza a csomag Gyors biztosítás kötés

 

 

Főoldal 9 Egészségbiztosítások 9 Nemzetközi egészségbiztosítás

Megbízható és akár teljes körű nemzetközi magán egészségbiztosítási ellátás, lemondások nélkül!

A nemzetközi egészségbiztosítás előnyei, amelyek elérhetővé válnak Önnek a biztosítással

Amikor biztosítást köt, akkor voltaképpen arra szerződik, hogy a biztosító támogatja Önt a balesetek, komolyabb egészségügyi ellátást igénylő betegségek során. Ez a magán egészségbiztosítás nemzetközi lefedettséget kínál a mindennapokban előforduló egészségügyi problémák megelőzésére, kezelésére Európa, Európa+Izrael, Világ, Világ+USA hatállyal.

világ

Nemzetközi biztosítási védelem

Csomagtól és kiegészítőtől függően Európa, vagy Európa+Izrael, vagy Világ, vagy Világ+USA területi hatállyal kérheti biztosítását.

tervezhető ellátások

Tervezhető ellátások fedezete

Halasztható (nem sürgős) járóbeteg és fekvőbeteg ellátásait téríti a biztosító csomagtól függően Európa vagy a világ országaiban egyaránt.

Akut problémák ellátása

Ha olyan egészségügyi problémái adódnak, amelyek ellátása nem tűr halasztást, számíthat a nemzetközi egészségbiztosítás szolgáltatásaira!

sürgősségi ellátások, nemzetközi egészségbiztosítás

Sürgősségi helyzetek megoldása

Ha veszélyben az élete, egészsége, akkor a sürgősségi ellátásokat is rábízhatja a nemzetközi egészségbiztosítás szerződött ellátóira

pipa jel

Sokféle csomag, sokféle lehetőség Önnek! A nemzetközi egészségbiztosítás csomagjai

A nemzetközi egészségbiztosítás csomagjai által különböző típusú ellátásoknál más-más szolgáltatások vehetők igénybe. Ilyen típusok például a fekvőbeteg és egynapos ellátás, a járóbeteg ellátás, valamint az egyéb kategória, amelybe beletartozik többek között a terhesgondozás, szülési támogatás, a rosszindulatú daganatok kezelése, valamint fejlett diagnosztikus képalkotás és transzplantációs szolgáltatások is.

A Blue és az Azure csomagok Európán belül nyújtanak segítséget, míg a Cobalt, az Admiral és a Royal csomagok az Egyesült Államok kivételével bárhol a világon – ha tehát sokat utazik, vagy teljesebb ellátást szeretne, akkor érdemes a nagyobb csomagok egyikét választani.

egyéni egészségbiztosítás csomagok

Egyéni, családi és kis céges csomagok

 

Ha 10 fő alatti létszámmal szeretne egyéni, családi és kis céges egészségbiztosítást kötni, akkor válassza ezt!

csoportos egészségbiztosítási csomagok

10 fő fölötti csoportos és céges csomagok

 

Ha 10 fő fölötti létszámmal szeretne csoportos vagy céges nemzetközi egészségbiztosítást kötni, akkor válassza ezt!

Érdekli a nemzetközi egészségbiztosítás? Számolja ki gyors kalkulátorunkkal!

kézfogás

XXI. századi jó minőségű egészségügyi ellátással segít Önnek a nemzetközi egészségbiztosítás

A XXI. századi jó minőségű egészségügyi ellátás immár nem csak országon belüli magán-ellátóknál elérhető, hanem határokon átívelő védelmet élvezhet bárhol jár a világban.

A nemzetközi egészségbiztosítással abban az országban kezeltetheti betegségét, ahol orvosszakmailag a legjobb ellátást kapja, ezek a tervezhető ellátások az Ön által választott csomag szerinti betegségekre nyújtanak megoldást.

De mi történik, ha nem tervezhető, hanem akut vagy sürgősségi ellátást igényel az Ön problémája külföldön vagy Magyarországon? Akárcsak egy utasbiztosítás, úgy rendezi a nemzetközi egészségbiztosítás is – egy telefonos bejelentést követően – az ön kórházi számláit, mindezt gyorsan, kényelmesen és megbízhatóan.

 

Csomagtól függően ilyen támogatást kap Ön a nemzetközi egészségbiztosítástól:

tartalmazza a csomagFekvőbeteg ellátás és a kapcsolódó költségek fedezete

tartalmazza a csomagTeljes körű vagy részleges járóbetegellátás

tartalmazza a csomagLaboratóriumi vizsgálatok

tartalmazza a csomagDiagnosztikai vizsgálatok

tartalmazza a csomagRákos megbetegedések kezelése

tartalmazza a csomagMegelőző szűrővizsgálatok

tartalmazza a csomagGyógyszer költségek térítése

tartalmazza a csomagGyógykezelés bárhol Európában (Azure és Blue csomag)

tartalmazza a csomagKiegészítő lehetőség kezelések igénybevételére Izraelben (Azure és Blue csomag)

tartalmazza a csomagGyógykezelés az USA kivételével bárhol a világon (Royal, Admiral, Cobalt csomag)

tartalmazza a csomagKiegészítő lehetőség kezelések igénybevételére az USA-ban (Royal, Admiral, Cobalt csomag)

tartalmazza a csomagVárólista-mentes minőségi ellátás

tartalmazza a csomagSzabad orvos választás,

tartalmazza a csomagSzervátültetések költségeinek finanszírozása

tartalmazza a csomagVálasztható fogászati ellátás csomag

tartalmazza a csomag…És még sok minden mást.

Átböngészte a biztosítás szolgáltatásait? Számolja ki az árát a gyors kalkulátorunkkal!

covid19 térítés

Koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos betegségére is kap ellátást

A biztosítás fedezi a koronavírus gyógyításának költségeit, a tesztet (a preventív szűrőcsomag keretében sem), az önkéntes házi karanténnal és a megelőző jellegű karanténnal kapcsolatos költségeket azonban nem.

Ha a biztosított influenzaszerű tünetekkel jelentkezik orvosi vizsgálatra, a költségvállalás a biztosítási csomagjában foglalt orvosilag indokolt járóbeteg ellátás feltételei szerint történik.

Csomagtól függően kórházi napidíjat fizet a biztosító, ha betegségét állami kórházban látják el.

A magyar piacon fellelhető egyéb, helyi magán egészségbiztosításokkal szemben, ha a koronavíruson kívül, bármilyen, a választott csomag által térített betegségük van, továbbra is szabadon használhatják a partner és a nem partner magán-egészségügyi intézményeket, nem szükséges ellátásszervező kérdéseire válaszolni, hanem szabadon mehetnek bármilyen orvosi vizsgálatra, amelynek költségét a biztosítás téríteni fog.

Külföldi ellátás finanszírozása csak abban az esetben történik, ha a betegség/baleset olyan országban következik be, ahova az Ön állandó lakhely szerinti országának kormánya nem tiltotta meg a beutazást vagy az céltérség, célország nem szerepel a nem javasolt úti célok között.

A szájmaszkok és a nem vényköteles gyógyszerek költségeit csak a bennfekvő kórházi ellátás keretében fedezi a biztosítás. A járóbetegként megvásárolt nem vényköteles készítményeket és eszközöket (pl. szájmaszk, gumikesztyű, kézfertőtlenítő) a biztosítás nem fedezi.

A csomagok tartalma is fontos és ugyanilyen fontos, hogy mennyibe kerül a biztosítás. Számolja ki az árát a gyors kalkulátorunkkal!

nemzetközi egészségbiztosítás vészhelyzet

Vészhelyzet esetén sem marad magára itthon és külföldön

Legyen egy megbízott személy, lehetőleg családtag, aki egy esetleges vészhelyzet (pl.: közúti baleset) esetén értesítheti a biztosítót, ha Ön erre – az állapotából kifolyólag – képtelen. Fontos, hogy a biztosításáról a kórház dolgozói is értesüljenek, így nem Önnek, hanem a biztosítónak fogják számlázni a felmerülő költségeket.

A biztosító pontos informálása a történtekről. Előfordulhat, hogy az elbíráláshoz nem elég a felületes történet, hanem további részletekre van szüksége a biztosítónak – ezt írásban a balesetet követő 30 napon el kell juttatni számára.

Mit tehet, ha ezek elmaradtak?

Amennyiben az állapota azonnali ellátást igényel, a költségeket pedig nem a biztosító fizette ki, hanem Ön, vagy valamelyik rokona, ismerőse, a költségeket visszaigényelheti. Ehhez az kell, hogy az ellátás utolsó napjától számított 180 napon belül értesíti a biztosítót a vészhelyzetről. Ehhez szükséges csatolni az alábbiakat:

  • Szolgáltatási igénybejelentő nyomtatvány hiánytalanul kitöltve, az Ön (biztosított), valamint a kezelőorvos(ok) aláírásával ellátva
  • Eredeti számlák és bizonylatok a kezelés során felmerült összes költségről
  • Ezeken felül a biztosító társaság további dokumentációt kérhet be a kezelőorvosoktól vagy a szakorvostól

A nemzetközi egészségbiztosítás persze sokkal több mindenre jó, mint hogy pénzt adjon és fedezze a költségeket: a segítségével Ön biztonságban tudhatja egészségét és a családját, hogy nyugodtan alhasson éjjel, vagy felhőtlenül hódolhasson hobbijainak.

Minden szerződés előtt fontos, hogy megfelelően tájékozódjunk a feltételekről, a kölcsönös elvárásokról, és meggyőződjünk partnerünk megbízhatóságáról, hozzáértéséről. Különösen igaz ez az egészségügyi biztosítási szerződés megkötése előtt – hiszen bizonyos értelemben az életünket adjuk a biztosító kezébe. De vajon mik ennek a feltételei? Mit kap a pénzéért? A további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Most már nincs más hátra: számolja ki a nemzetközi egészségbiztosítás árát a gyors kalkulátorunkkal!

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket? Minket mindig elér, ha tanácsra van szüksége!

 

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.