Fundamenta lakástakarék

tartalmazza a csomag Többféle futamidő és többféle megtakarítási összeg

tartalmazza a csomag Kedvező Fundamenta kölcsön és áthidaló kölcsön

tartalmazza a csomag Állami támogatás helyett magas betéti kamatok

tartalmazza a csomag Gyors számlanyitás

 

 

Főoldal 9 Megtakarítások 9 Fundamenta lakástakarék

Egyre többet hallani, hogy a mai világban már kevesen tudnak saját lakást venni, hiszen az ingatlanok árai igen magasak. Erre jó a lakástakarék, amelynek köszönhetően igen komoly alap gyűjthető össze addigra, mire lakásvásárlásra kerül a sor. Lássuk, milyen előnyei vannak annak, ha él a Fundamenta nyújtotta lehetőségekkel!

Ahány ember és család, annyiféle lakáscél létezik, hiszen míg valaki álmai házát szeretné felépíteni, addig mások egy meglévő lakásukat alakítanák át, vagy éppen egy egészen új otthon szeretnének megvásárolni. A különböző célok természetesen eltérő tevékenységeket és felkészültséget igényelnek, azonban ami teljesen biztos, hogy megfelelő anyagi forrás nélkül nem lehet megvalósítani ezeket a terveket. Ebben nyújt segítséget a lakástakarék, amely számos olyan előnyt rejt magában, mint a betéti kamatok, a bónuszok, valamint a kedvező kamatozású lakáshitelek. Ezzel pedig máris hatalmas lépést tehet álmainak elérése felé.

Mi mindenre használható fel a Fundamenta lakástakarék?

A különböző konstrukciók más-más célok elérését teszik lehetővé. Mindezek által lehetőség nyílik például:

tartalmazza a csomag Az ifjú szerelmesek első otthonának megvásárlására, a család fészkének megépítésére,

tartalmazza a csomag egy meglévő ingatlan felújítására, vagy akár a gyermekeink jövőjének megalapozására.

Nem beszélve arról, hogy számos olyan helyzet adódhat, amikor mindenképpen cselekedni kell:

tartalmazza a csomag Ha bővül a család, és szükség van még egy szobára,

tartalmazza a csomag ha egy fiatal vágyik a saját, önálló otthon megteremtésére,

tartalmazza a csomag vagy éppen elérkezett az idő arra, hogy végre valaki beköltözzön álmai házába, akkor érdemes előre gondolkodni.

Ha időben meghatározta a havi megtakarítás összegét és a futamidejét, akkor szép kis összeg gyűlhet össze, mire eljön az idő.

Kinek érdemes lakástakarékot nyitnia?

Azoknak, akik szeretnék megvalósítani lakáscéljaikat, legyen szó lakásvásárlásról, felújításról vagy éppen házépítésről. Szintén jó választás azok számára, akik biztonságos és átlátható lakáscélú megtakarítást vagy befektetést keresnek, vagy havi rendszeres megtakarítással tervezik megvalósítani az otthonteremtést.

Ha az ember saját otthonban szeretne élni, hosszú az út az első elképzelésektől addig, míg át nem veszi a háza vagy lakása kulcsait. Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen, érdemes időben gondolkodni és kiválasztani a megfelelő lakás előtakarékosságot.

Úgy érzi, hogy eljött az ideje az öngondoskodásnak? Vegye fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Miért kiemelkedő az ajánlatok közül a Fundamenta lakástakarék?

A Fundamenta számos rugalmas, egyedi igényekhez igazítható konstrukciót kínál e téren olyan módon, hogy a megtakarítások mellett lakásszámla által nyújtott előnyöket is kínál. Ha meghatározta a havi megtakarítás összegét és a futamidejét, olyan extrákat használhat ki, mint például a betéti kamatok, a bónuszok vagy a kedvező kamatozású lakáshitelek.

Számos különböző ajánlat a megtakarítások között

A fentieken túl lényeges tisztában lenni azzal is, hogy számos különböző ajánlat létezik, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelőt.

  • Létezik például olyan lakástakarék-szerződés a Fundamenta Gyarapodó Lakásszámla keretein belül, amely lehetőséged ad arra, hogy évente akár 22,5%-os Megtakarítási bónusz is elérhető legyen az adott évi megtakarításokra a betéti kamatokon felül.
  • Szintén remek megoldás lehet a Gondoskodó Lakásszámla, amely egy olyan, lakáscélú megtakarítási konstrukció, mellyel évekkel előre ki lehet számolni, milyen feltételekkel és mikorra lehet megvalósítani mindazt, amit elképzeltünk lakás terén. E konstrukció keretein belül a havi rendszeres befizetések után a betéti kamaton felül 5 % kamatbónuszt kaphatunk az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszegre.
  • Az Otthontervező lakásszámla keretein belül kamatbónuszt kapható az adott megtakarítási évben elhelyezett megtakarítására, sőt a megtakarítási idő végén akár 2,9%-os hitelkamattal igényelhető lakáskölcsön is.
  • A Gyerek lakásszámla pedig az előre gondolkodó szülőknek ajánlott, akik szeretnék a későbbiekben a gyermeküket egy „induló” saját lakással, vagy az azt megalapozó nagyobb összeggel segíteni. Ehhez azonban időben el kell kezdeni a takarékoskodást. Erre remek megoldás ez a konstrukció, hiszen ez egy olyan megtakarítási célú lakás-előtakarékossági számla, amely komoly segítséget nyújthat gyermeke első önálló otthonának megszerzésére. Kiemelkedő előnye, hogy 30%-os Megtakarítási bónuszra is jogosultak lehetünk a betéti kamatokon felül.

Fontos tudni, hogy egyszerre több szerződés is köthető, ezáltal pedig többszörösen igénybe lehet venni a Kamatbónusz nyújtotta előnyöket is. Ráadásul igen rugalmas keretet biztosítanak ezek a konstrukciók, hiszen akár havi 100.000 forint megtakarítási összeget is lehet választani.

Lényeges információ azonban, hogy a hatályos törvények értelmében állami támogatás a legkésőbb 2018. október 16. napján aláírt szerződések esetén igényelhető, feltéve, hogy a szerződő, illetve a kedvezményezett az aláírt szerződés tekintetében 2018. október 16-án állami támogatásra jogosult volt. Az új szerződések esetén sajnos ez az előny már elveszett.

Egyéni megoldások mindenkinek

Természetesen minden személy és család számára más-más lakástakarék jelenti az ideális megoldást, így mindenképpen érdemes felkeresni egy olyan szakembert, aki megfelelő megoldást tud ajánlani mind az idő, mind a rendelkezésre álló havi összeg, mind pedig a cél elérése terén. Erre rá kell szánni egy pár órát, hogy elmondja részletesen az igényeit, lehetőségeit, és közösen kiválasszák a kínálatból azt, ami legjobban illik majd hozzá. A szakmai segítséggel nem egyedül kell utat találni a lakástakarék útvesztőjében és minden kérdésére választ kaphat.

A különböző lakástakarék-konstrukciók mind az anyagi biztonságok szolgálják. Ha felelősségteljesen előre gondolkozik, hosszú távon egy olyan alapot teremthet meg saját maga és a családja számára, amely által valóban olyan helyen élhet, amilyenről mindig is álmodott – legyen az egy kis lakás egy nagyváros közepén vagy egy nagy ház valahol vidéken. A lehetőség mindenki számára adott!

Ne várjon tovább, megtalálta, amit és akiket keres! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje szakértőink segítségét!

Kik vagyunk mi és miért válasszon minket?

MIXIO KER Kft.
MIXIO KER Kft.
2023.07.28.
Gyors és alapos segítséget, valamint szolgáltatást kaptunk. Köszönjük!
Krisztina Dombovári
Krisztina Dombovári
2023.06.07.
Több biztosítót is megkerestem, sportolói, magánemberi felelősség biztosítás témakörben. Egyedül itt tudtak ajánlani olyan biztosítási terméket, amely megfelelő volt számunkra. Köszönöm Tornai Gábornak a segítőkész, türelmes ügyintézést!
Erzsebet Krudy
Erzsebet Krudy
2021.11.17.
As a Hungarian-Canadian citizen traveling to Hungary experienced unique helpfulness, empathy and constant help, instructions during my travel insurance inquiry process. A great company, which I recommend to all travelers to Hungary and other European countries.
Katalin Myers
Katalin Myers
2021.08.12.
Nagyon kedves es segitokesz csapat.
Jánosné Bujdosó
Jánosné Bujdosó
2021.06.17.
Szakszerűség, empátia, és türelem. Ilyen is lehet egy ügyintézés? Szinte hihetetlen, de mindezt megkaptam. Mindenki menjen bátran, nem fog csalódni!
Péter Marton
Péter Marton
2021.04.14.
Gabor Gleisz
Gabor Gleisz
2021.02.02.
Ferencné Németh
Ferencné Németh
2021.01.08.
Rövid időn belül visszahívást kaptam. Korrekt volt az ügyintézés. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
éva hrivó
éva hrivó
2020.10.16.
Lajos Bodnár
Lajos Bodnár
2020.10.09.
Laptop biztosítás megkötésében segítettek - minden flottul ment, minden információt telefonon megadva el tudtunk intézni online. Visszahívtak, email-ben válaszoltak rövid időn belül mindenre, így én elégedett vagyok. Köszönöm!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Több, mint 20 év tapasztalat

Kívül-belül ismerjük a biztosításokat, amiket kínálunk, ezt a tudást adjuk át önnek!

ügyfelek

Több ezer elégedett ügyfél

Tartozzon ön is elégedett ügyfeleink népes családjába, mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat kapja!

Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.

email

Email címünk

Telefonszámunk

06 1 378 47 09

Irodánk

1191 Budapest, Üllői út 259.