MENU
Vagyonőr Vállalkozói vagyonbiztosítás

Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás

Minden igyekezet ellenére bármikor veszélybe kerülhet a megélhetési forrása. Mi történne, ha árukészlete a tűz martalékává válna és kihez fordulna, ha egy csőtörés eláztatná bútorait, irodai felszereléseit? Mi megadjuk a választ! Forduljon a Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosításához!

A Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás valódi támaszt nyújt, ha értékei sérülnek

A vállalkozói vagyonbiztosítással védhető vagyontárgyak

Épület

Ha az épület sérül kár bekövetkezésekor, a javítási, felújítási költségek viselésében társa a vállalkozói vagyonbiztosítás.

Műszaki és egyéb berendezések

Műszaki berendezések sérülése magas költségeket ró a tulajdonosra. Védje hordozható és nem hordozható elektronikus berendezéseit és önmagát a vállalkozói vagyonbiztosítás irodai elektronikus berendezések kiegészítőjével.

Készletek

Mit évő lenne, ha üzlete milliós árukészlete megsemmisülne vagy eladhatalanná válna? Kihez fordulna segítségért? Egy élet munkája kerülne veszélybe. Nincs baj! A vállalkozói vagyonbiztosítás szerződésében biztosíthatja árukészletét is.

Gépjárművek

A VagyonŐr vállalkozói vagyonbiztosítás gépjárműbiztosítással is segíti Önt. A biztosítás kiterjed az Ön által árusított, bizományba vagy javításra átvett hatósági (forgalmi) engedélyre kötelezett gépjárművekre, illetve az Ön által forgalmazott új gépjárművekre, amelyeket még soha nem helyeztek forgalomba, ezért nem rendelkeznek hatósági engedéllyel. Minden más, a biztosított által üzemeltetett, de hatósági engedélyre nem kötelezett közlekedési vagy szállítóeszköz, valamint jármű alkatrész biztosítható.

Készpénz és értékpapírok

Készpénzt és értékpapírjait biztosíthatja betöréses lopás, rablás eseményekre is.

Fontos! A biztosító 50 000 Ft összeg felett kizárólag akkor fizeti ki a kárát, ha a készpénze, vagy értékpapírja a biztosítási esemény ideje alatt - a szerződésben rögzített - összes zárával lezárt értéktárolóban voltak elhelyezve.

Értékkészletek

Ha értékkészletét nyitva tartási időben lezárt értéktárolón kívülről, kirakatból, vitrinből vagy más - az értékkészlet bemutatására, megmunkálására stb. szolgáló berendezésből tulajdonítják el erőszakkal (elrabolják), vagy betöréses lopás esetén lezárt tárolóból eltulajdonítják, akkor a vállalkozói vagyonbiztosítás pénzügyi segítséget nyújt Önnek.

(Értékkészlet: arany, platina, drágakövek, igazgyöngyök, és az ezen anyagokból vagy ezen anyagok felhasználásával készült tárgyak, ékszerek, érmegyűjtemények.)

Kirakatszekrények

Ha kirakatszekrénye sérül, üvegtörés, vandalizmus és az abban a kirakatszekrényben elhelyezett tárgyak ellopása esetén is a vállalkozói vagyonbiztosítása állja a kárát.

Szabadban tárolt vagyontárgyak

A Szabadban tárolt vagyontárgyak kiegészítő műszaki és egyéb berendezésekre, valamint készletekre nyújt fedezetet, amelyek az ön telephelyén nem épületben, hanem szabadban vannak elhelyezve (tárolva, telepítve).

Szabadban elhelyezettnek számítanak azok a vagyontárgyak is, amelyek az időjárási védelem céljából alkalmazott ideiglenes fedés alatt, vagy legalább az egyik oldalán nyitott építményben találhatóak. A szabadban tárolt tárgyakra nem terjed ki a betöréses lopás, rablás, vandalizmus kockázatának viselése.

Hűtött oltóanyag/gyógyer, beváltott vények

Ha az elégtelen hűtést, vagy a hűtőberendezés váratlan meghibásodása, illetve az áramellátás előre
nem látható szünetelése miatt az oltóanyagok használhatatlanná válnak, a biztosítása segít kivédeni a pénzügyi összeomlást.

A beváltott vényeire is lehetséges a biztosítási védelem kiterjesztése. Ha biztosítási események miatti károsodásnak, megsemmisülnek vagy eltűnésnek, akkor az ezen események következtében keletkezett vagyoni károkat megtéríti a biztosító. Fontos! A biztosító kockázatvállalása kizárólag a kockázatviselési helyen iratszekrényben, értéktároklóban vagy bútorban elzárva tartott vényekre terjed ki.

 

Milyen veszélyek ellen véd a Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás?

Elemi károk

Betöréses lopás

Rablás

Vandalizmus

Üvegtörés

Mit kap ön, ha megköti a vagyonbiztosítását?

Teljes körű biztosítási védelmet

Rugalmasan az ön igényeihez összeállított biztosítást

Támaszt gondok esetére

Pénzügyi segítséget, amikor senki másra nem számíthat

Profi üzletkötőket, akikre mindig számíthat.

 

visszahívást kérek!