Köszönjük, hogy bizalmat szavazott nekünk!

Mi történik most, hogy elküldte nekünk az űrlapot?

kapcsolatfelvétel

1. Felhívjuk Önt telefonon

Felmérjük az igényeit, megválaszoljuk a kérdéseit.

személyes találkozó

2. Személyes találkozó vagy online kötés

Átbeszéljük a termék részleteit, csomagjait. Kalkulációt készítünk és segítjük önt a legjobb döntés meghozatalában.

3. Nem engedjük el a kezét

Nem hagyjuk magára! Számíthat ránk azután is, hogy aláírta a biztosítási szerződést!

Ne siessen, maradjon még velünk!

Blogunkban sok érdekességet olvashat még:

casco kár

Milyen károkra fizetett legtöbb esetben a casco 2022-ben?

A casco biztosítás nagyon hasznos lehet akkor, ha váratlan káresemény történik egy autóval. A kártérítési igények számát tekintve, 2022-ben nem volt lényeges eltérés az azt megelőző két esztendő tendenciáihoz képest, mégis érdemes áttekinteni, milyen kellemetlenségekkel néztek szembe leggyakrabban a jármű tulajdonosok.

életbiztosítás fajtái

Az életbiztosítás fajtái. Milyen életbiztosítást válasszak?

A biztonságot mindenki szereti, mégis sokan elfelejtenek róla gondoskodni. Életbiztosításra pedig mindenkinek szüksége van, hiszen váratlan balesetek bármikor történhetnek. Következő cikkünkben a különböző életbiztosításokról, az életbiztosítás fajtáiról, és ezek jelentőségéről is olvashat.

életbiztosítás nyugdíjasoknak

Életbiztosítás nyugdíjasoknak: ezért éri meg megkötni

Az ember szeret biztonságban, nyugalomban élni, de ugyanezt kívánja a szeretteinek. Habár az ember utolsó földön töltött pillanatival elég nagy költséget ró a családjára, mégis van arra lehetőség, hogy ezt a terhet az elhunyt levegye a gyermekei, unokái, szerettei válláról.

szocho emelés

Nagyot ugrott az életbiztosítások száma a szocho miatt júniusban

2023 júniusában csaknem 40%-kal több új életbiztosítási szerződést kötöttek a magyarok, hiszen a hónap utolsó napjáig még biztosan mentesültek a kamatjövedelemre kivetett 13 százalékos szocho alól.

kátyú, kártyúkár

Mi a teendő, ha a kátyú kárt okoz?

A kátyúk kerülgetése a magyar sofőrök mindennapjainak részét képezi. Ezért, ha úton-útfélen hirtelen mozdulatokkal jobbra-balra szlalomozó autót látunk, akkor mindannyian tudjuk, hogy nem részeg sofőrrel találkoztunk, hanem az illető a kátyúkat kerülgeti. De mit tehetünk, ha a szlalomozás ellenére kátyúba hajtottunk és megsérült az autónk? Mai cikkünkben ezt foglaljuk össze.

kötelező biztosítás ár

Meglepő fordulat: Így változott a kötelező biztosítás ára

A legfrissebb KGFB-index szerint a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási díjak átlagosan 53 ezer forintot tettek ki 2023-ban, 11% éves növekedéssel. Fedezze fel az árak és kártérítések legújabb trendjeit!

milyen utasbiztosítást érdemes kötni

Milyen utasbiztosítást érdemes kötni külföldi utazáshoz?

Sokféle utasbiztosítás létezik a magyar biztosítóknál, amelyek különböző célú utazásokra jók.  Milyen utasbiztosítást érdemes kötni, ha nyaralni megy, vagy éppen üzleti útra, sportolni, esetleg családlátogatásra megy? Ezekre keressük a választ mai cikkünkben.

önkéntes nyugdíjpénztár adókedvezménye

Évente ennyit tud kivenni az államkasszából: az önkéntes nyugdíjpénztár adókedvezménye

Az önkéntes nyugdíjpénztár adókedvezménye által még többet fog érni megtakarítása a nyugdíjba vonuláskor. Mennyi ez az összeg és mire kell odafigyelni?

repülőjegy biztosítás

Repülőjegy biztosítás: miért érdemes megkötni, mikor jöhet jól és hogyan működik?

A repülőjegy biztosítás bizonyos esetekben segítséget nyújthat, hogy ha nem sikerül elutazni. Ismerje meg a repjegy biztosítást cikkünkben.

késve fizetés, türelmi idő

Kötelező biztosítás késve fizetés, mennyi a türelmi idő?

A kötelező biztosítás késve fizetése csak akkor probléma, ha már a türelmi idő is lejárt. Ennek ellenére érdemes mindig az esedékesség első napjára befizetni a biztosítási díjakat.