MENU
szakmai felelősségbiztosítás vállalkozói biztosítás

Szakmai felelősségbiztosítás

A felelősségbiztosítás megléte egyes szakmák esetében törvényileg kötelező. Ezen szakmákban tevékenykedők részére kínálunk megbízható szakmai felelősségbiztosítás termékeket, amelyekre egy pénzügyi vészhelyzet esetén támaszkodhat.

Orvosok, ápolók és szociális munkások szakmai felelősségbiztosítása

A szakmai felelősségbiztosítás az orvosoknak és az ápolóknak is egyaránt szükséges.

Az egészségügyben dolgozók nehéz helyzetbe kerülhetnek, ha páciens egészségében nem a várt események következnek be. Nagy a felelősség, nagy a kockázat és az egészségügyi perben a károsult javára megítélt összegek volumene is igen magas lehet. Az ehhez a tevékenységhez kötődő szakmai felelősségbiztosítás védi Önt, ha munkavállalóként vagy vállalkozóként egészségügyi és szociális tevékenységet végez.

 

Visszahívást kérek!

 


Állatorvosi tevékenység felelősségbiztosítása

Az állatorvosoknak a felelősségbiztosítás elengedhetetlen a tevékenységük végzéséhez.

Az állat-egészségüggyel foglalkozók esetében ugyanúgy szükséges a szakmai felelősségbiztosítás megléte, akárcsak a fentebb említett egészségügyben dolgozóknál. A felelősségteljes munka magában hordozza a kisebb-nagyobb tévedések lehetőségét, de ha megtörténne a baj, a szakmai felelősségbiztosítás kisegíti Önt!

 

visszahívást kérek!

 


Könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők felelősségbiztosítása

Ha a könyvelő kárt okoz, akkor a számára köthető könyvelői felelősségbiztosítás segít.

Könyvvizsgálóként, adótanácsadóként illetve könyvelőként a cégügyekkel kapcsolatosan mindenre kiterjedő tudással kell rendelkeznie. A törvények és jogszabályok folyamatos változásai miatt minden igyekezete és tudása ellenére elkövethet hibákat, amelyekért Ön vagyoni felelősséggel tartozik. Ilyen esetekben a szakmai felelősségbiztosítás segít!


visszahívást kérek!

 


Építészek és műszaki tervezők felelősségbiztosítása

Kis hiba is nagy kárt okozhat, ezért az építészek, tervezők, kivitelezők szakmai felelősségbiztosítását kötelező megkötni és bemutatni.

Épület megtervezésekor minden apró részletre ügyelni kell, de az alaposság és az igyekezet ellenére előfordulhatnak hibák, amelyekért Önt vagy cégét felelősség terheli. Az építészeti és műszaki tervezés felelősségbiztosítása a hibákat nem tudja kivédeni, de ha megtörtént a baj, akkor pénzügyileg segíti Önt a problémás ügy lezártáig.

információ Köthető egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységhez projektre vagy keret jelleggel határozatlan időtartamra!

Tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás egyszerű bejelentéshez kattinson ide >>>

 

visszahívást kérek!

 


Vagyonvédelmi, vagyonőri vállalkozások felelősségbiztosítása

Vagyonvédelmi, vagyonőri vállalkozások szakmai felelősségbiztosítása

Elaludt az alkalmazottja, ami miatt az őrzendő területre betörtek? Ön, ez esetben köteles megtéríteni az eltulajdonított tárgyak értékét. Ez csak egy sok hiba közül, ami megeshet és ami miatt felelősség terheli. Ha rendelkezik szakmai felelősségbiztosítás szerződéssel, akkor nincs baj, mert a szakmai felelősségbiztosítás jótáll pénzügyileg Ön helyett!

 

 


További szakmák, amelyekre szakmai felelősségbiztosítás köthető

Társasházkezelő és lakásszövetkezet, hivatalos közbeszerzési tanácsadó, szakfordító, tolmács, önálló bírósági végrehajtó, hitelközvetítő, szabadalmi ügyvivő, üzletviteli tanácsadó.

 

A biztosítás területi hatálya

A szakmai felelősségbiztosítás területi hatálya Magyarország, de némely felelősségbiztosítási módozat kiterjeszthető Magyarországon kívülre is.