Főoldal 9 Utasbiztosítások

UTASBIZTOSÍTÁS VÁROSLÁTOGATÁSHOZ

Városnézéshez kifejlesztett utazási biztosítás mindent tartalmaz, amire szüksége lehet külföldre tett látogatása során. A baleseti térítés, az ellátás betegség esetén, a poggyász védelem  és a 24 órás telefonos assistance vigyáz önre! Kösse meg az utasbiztosítást online kalkulátor segítségével vagy kérjen visszahívást üzletkötőinktől.

szakmai felelősségbiztosítás

UTASBIZTOSÍTÁS REPÜLŐS UTAZÁSHOZ

A repülős utazásokhoz ajánlott utasbiztosítás, akárcsak a többi utasbiztosítás, teljes körű betegség, baleset és poggyász fedezetet nyújt az utas számára. Emellett ez az utazás biztosítás tartalmaz légi poggyász sérülés és késés, járatkésés, valamint Air – assistance: kártérítési összeg behajtása légitársaságoktól kiegészítőket is az utas kényelméért. A repülős utasbiztosítást megkötheti online gyors kalkulátor segítségével, vagy személyesen tanácsadóinknál.

UTASBIZTOSÍTÁS TENGERPARTI NYARALÁSRA

Ki ne vágyna egy élményekkel teli nyaralásra egy gyönyörű, egzotikus tengerparti helyen? A legtöbb utas évről évre elindul, hogy felkeresse a legkülönlegesebb helyszíneket, ahol az egész éves fáradalmaiktól szabadulhatnak meg. Sajnos a legcsodásabbnak ígérkező nyaralás is tartogathat betegségeket, baleseteket. A tengerparti utasbiztosítás és a 24 órás assistance segít, hogy egy váratlan helyzet ellenére szép emlék maradjon a vakáció! Ezt a biztosítást megkötheti online gyors kalkulátor segítségével vagy kérjen tanácsadót!

utasbiztosítás téli sportokhoz-síbiztosítás

UTASBIZTOSÍTÁS TÉLI SPORTOKHOZ – SÍBIZTOSÍTÁS

Az európai hegycsúcsok, és a síelés öröme évről évre sokakat mozdít az egészségesebb életmód felé. De vigyázat! A gyors siklás és a csúszós, havas pályák veszélyeket is rejtenek: egy rossz mozdulat és komoly orvosi költségekre számíthat a balesetet szenvedett síelő. Ön is szerelmese a téli sportoknak? Akkor a síbiztosítás önnek lett kifejlesztve! Kösse meg nálunk online gyors kalkulátor segítségével ezt az utasbiztosítást, vagy kérjen személyes tanácsadást!

BELFÖLDI UTASBIZTOSÍTÁS

A magyar határokon belül is érhet baleset bárkit, habár a belföldi utazás esetén az állami egészségügy igénybe vehető minden állampolgárnak, azonban az egészségügyi ellátás járulékos költségeit már nem téríti. Egészségügyi, utazási és gépjármű-segítségnyújtás, 24 órás telefonos gyors assistance, baleset- és poggyászbiztosítás segítségével védi a belföldön utazók értékeit, pénztárcáját a biztosító. Kösse meg nálunk online gyors kalkulátor segítségével, vagy kérjen visszahívást tanácsadóinktól!

éves utasbiztosítás bérletek

ÉVES UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS BÉRLETEK

Amennyiben szeret világot látni, ezért gyakorta utazik külföldre, vagy üzleti ügyei miatt kényszerül rendszeresen bőröndöt ragadni, akkor Önnek is ajánljuk figyelmébe az éves utazási biztosítás bérleteinket. Az éves utasbiztosítások olcsóbbak, mintha alkalmanként köt biztosítást és a folyamatos ügyintézéssel sem kell bajlódnia! Tartalma: egészségügyi ellátás, további utazási segítségnyújtás, poggyászbiztosítás, balesetbiztosítás, air-asszisztencia stb.

UTASBIZTOSÍTÁS KÜLFÖLDI MUNKÁHOZ, TANULÁSHOZ

Ha hosszabb ideig tartózkodik Magyarországon kívül, akkor még fontosabb, hogy gondoskodjon saját egészségügyi ellátásáról. Mindegy, hogy kisebb betegség, vagy nagyobb baleset éri, mert a munkához, tanuláshoz igényelhető utasbiztosítására a teljes külföldön töltött időszak alatt számíthat az utas. Fizikai munkával is járó szakmai gyakorlatra is köthető!

utasbiztosítás fizikai munkához

UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS KÜLFÖLDI FIZIKAI MUNKÁHOZ

A külföldön töltött időszak alatt fontos, hogy megfelelő biztosítással gondoskodjunk vészhelyzeti egészségügyi ellátásunkról. Ha ön nem turista utas, hanem munkaügyben (akár fizikai, akár szellemi) megy külföldre, akkor még fontosabb a biztosítás megléte, hiszen a fizikai munkából fakadó balesetek, egészségügyi problémák jelentkezésénél rászorul a telefonos assistance segítő kezeire, és az orvosi segítségnyújtásra egyaránt, de akár a munkaeszközökre vonatkozó poggyászbiztosítás is kisegítheti. A Mester biztosítás kiváló megoldás azoknak, akik egy másik európai államban, vagy a világ bármely más országában vállalnak fizikai, vagy szellemi munkát.

UTASBIZTOSÍTÁS KÜLFÖLDIEKNEK MAGYARORSZÁGRA

Hányszor történik meg, hogy már egy idegen országban tartózkodunk, amikor eszünkbe jut, hogy elfelejtettünk valami fontosat. Elfelejtettük eltenni a fogkefét, nem csomagoltunk zoknit vagy éppen megfeledkeztünk utasbiztosításunkról. Ehhez hasonló esetekre kínáljuk a külföldiek számára köthető utazási biztosítást. Ez a biztosítás (csomagtól függően) Schengeni-vízum igényléséhez is felhasználható a külföldről magyar területre érkező utas számára. Magyarországi munkavállalás esetén a fizikai munkából eredő egészségügyi problémákra nem terjed ki!

sztornó útlemondási biztosítás

SZTORNÓ – ÚTLEMONDÁSI BIZTOSÍTÁS

Bárkivel megeshet, hogy utazás előtt betegszik meg. Ilyenkor vagy betegen utazik el, vagy bizonyos költségek árán lemondhatja az utazását. Az utazás lemondásakor az utazás szervezője komoly költségeket ró ki, amelyet nem kaphat vissza az utas. A Sztornó biztosítás Önnek is segít, amennyiben közvetlenül az utazása előtt egy olyan váratlan esemény történik, ami miatt ön illetve az önnel együtt utazók nem tudnak elutazni.

UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS SPORTOLÓKNAK

Más országokba történő utazáskor érdemes kötni utasbiztosítást. De külföldön, sportok űzésekor, ha sérülést szenved, kiemelten fontos, hogy rendelkezzen sport kiegészítővel, ugyanis az alap utasbiztosítások nem nyújtanak fedezetet. Másik lehetséges ok, ami miatt fontos, hogy rendelkezzen Sport-extra utasbiztosítással, hogy külföldön szervezett versenyre utazik. Ilyen esetben szükséges versenysport fedezettel is rendelkeznie.

csoportos utasbiztosítás

Csoportos utasbiztosítás

Az utazók számától függően kisebb-nagyobb csoportok külföldre tett látogatása esetén a biztosító akár jelentős árkedvezményeket is kínál az utasbiztosítások díjából. Így ön kedvezőbben tudja megvásárolni utasbiztosítását, amellyel megvédheti magát és csoportját az idegen országban Önöket ért balesetek, és betegségek anyagi vonzatai ellen. A biztosító(k) kínálatában szinte az összes biztosítás esetén igényelhető csoportos kedvezmény nagy létszámú utas esetén.